Τέλος από τον Real ο Γιώργος Γεωργίου με απόφαση Χατζηνικολάου

Τέλος από τον Real ο Γιώργος Γεωργίου με απόφαση Χατζηνικολάου

Τι ακριβώς συνέβη.

Μια από τις μακροβιότερες και δημοφιλέστερες εκπομπές του Real Fm αποτελεί πλέον παρελθόν. Ο Γιώργος Γεωργίου ενημερώθηκε ότι η συνεργασία του με τον σταθμό διακόπτεται, διότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του e-tetradio υπήρχαν σοβαροί εσωτερικοί λόγοι που οδήγησαν στο φινάλε της συνεργασίας με τον σταθμό του Νίκου Χατζηνικολάου.

Όπως αναφέρει το enimerosi24, η διοίκηση χρεώνει στον γνωστό δημοσιογράφο παραπτώματα εξόχως σημαντικά για πράγματα που ειπώθηκαν στην εκπομπή του τόσο από τον ίδιο όσο και από ακροατές υπό την ανοχή του.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Αρχικά λοιπόν ο δημοσιογράφος είχε καταφερθεί κατά του Ολυμπιακού και της διοίκησης της Πειραϊκής ΠΑΕ με χαρακτηρισμούς και επίθετα ακόμη και κατά του προέδρου της Βαγγέλη Μαρινάκη. Στη συνέχεια είχε μιλήσει με απαξιωτικούς και ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς για τους ξένους παίκτες του Άρη, με αποτέλεσμα η ομάδα να διαμαρτυρηθεί έντονα εκδίδοντας σχετική ανακοίνωση… Ενώ τις ημέρες που έχει καταγγελθεί ο γνωστός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Σεμέδο, ο δημοσιογράφος άφησε στον αέρα της εκπομπής του ακροατή να μεταδίδει ανέκδοτα για βιασμούς!»

Το ίδιο ρεπορτάζ σημειώνει ότι είχαν γίνει οι απαραίτητες συστάσεις στον Γεωργίου, μέχρι που συνέβη ένα εσωτερικό περιστατικό που έγραψε τους τίτλους τέλους της σχέσης των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με το enimerosi24, λοιπόν, ο Γεωργίου λέγεται ότι εξύβρισε τη γραμματέα του σταθμού κατηγορώντας την για ανύπαρκτα ζητήματα, με αποτέλεσμα να ξεχειλίσει το ποτήρι και η διεύθυνση να βάλει οριστικό τέλος στη συνεργασία τους.

Ο δημοσιογράφος δεν έχει πάρει ακόμα θέση, ώστε να ακουστεί και η δική του άποψη η οποία αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.