Νίκος Μάνεσης: Η σπόντα σε ραδιοφωνική εκπομπή

Νίκος Μάνεσης: Η σπόντα σε ραδιοφωνική εκπομπή

«Τα ‘χουμε ζήσει εδώ μέσα. Εδώ στο διπλανό γραφείο...».

Στο επίκεντρο έχει βρεθεί τις τελευταίες ημέρες ο Νίκος Μάνεσης. Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης επέβαλε στον Alpha πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ επειδή στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» εμφανίστηκαν ρεπορτάζ με γεγονότα που είχαν συμβεί το… 2015 στα σύνορα της χώρας με τη Βόρεια Μακεδονία, ως περιστατικά που έγιναν την 1η Μαρτίου.

Και ο Μάνεσης, μόλις προ ημερών, όχι μόνο αρνήθηκε να προβάλλει το (πασίγνωστο, πια) σποτ του ΣΥΡΙΖΑ στην εκπομπή του αλλά διεμήνυσε ότι από άποψη δεν προβάλλει το βίντεο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, χαρακτηρίζοντάς το ως… σκουπίδι. Ατάκα για την οποία έχουν ήδη γίνει καταγγελίες στο ΕΣΡ.

Ο Μάνεσης κάνει όμως εκπομπή και στο ραδιόφωνο, τον Alpha FM. Και με αφορμή την υπόθεση του Σάμπι Μιωνή, είπε on air ότι έχει βαρεθεί να ακούει «τι είπε ο Μιωνής, τι δεν είπε ο Μιωνής, πώς το είπε ο Μιωνής, τι λέει ο Παππάς, τι λένε οι δημοσιογράφοι, τα σκάνδαλα και τα λοιπά» . Και, δεν έμεινε μόνο εκεί, πέταξε και τη… σπόντα του. «Τα ‘χουμε ζήσει εδώ μέσα. Εδώ στο διπλανό γραφείο, είχα βαρεθεί να ακούω μέρα παρά μέρα συνεντεύξεις με τον Φαλσιανί!».

Ο λόγος για τη Γιάννα Παπαδάκου, που ήταν τότε στον Alpha και έβγαζε διαρκώς συνεντεύξεις του Ερβέ Φαλσιανί, πρώην υπαλλήλου της ελβετικής HSBC που αποκάλυψε τις πρακτικές φοροαποφυγής πελατών της, γνωστός στην Ελλάδα κυρίως από τη «λίστα Λαγκάρντ»…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.