«Είναι το ίδιο σοβαρή»: Η πληροφορία για την Όμικρον που μετέφερε ο Χατζηνικολάου πάγωσε τα χαμόγελα όλων

«Του έδιναν 18%»: Το σχόλιο Χατζηνικολάου για τη δημοσκόπηση που έβαλε φωτιά στο πολιτικό σκηνικό

Ποιες περιπτώσεις θυμήθηκε ο έμπειρος δημοσιογράφος.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου σχολιάζοντας τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που έγιναν για λογαριασμό τηλεοπτικών σταθμών, αναφέρθηκε στην προσωπική του οπτική όσον αφορά την ανάλυση αυτών των δημοσκοπήσεων, σε σχέση με το πού θα κάτσει τελικά η μπίλια όταν φτάσει ο πολίτης στη στιγμή της κάλπης.

Όπως ανέφερε, με αφορμή τα πολύ μεγάλα ποσοστά του ΚΙΝΑΛ μετά την εκλογή στην ηγεσία του του Νίκου Ανδρουλάκη, το παρελθόν μας έχει δείξει ότι και άλλα κόμματα στο παρελθόν έχουν «χτυπήσει» πολύ μεγάλα νούμερα δημοσκοπικά αλλά ποτέ δεν έφτασαν αυτά τα μεγέθη στις εκλογές.

Χαρακτηριστικά ανέφερε το παράδειγμα του Ποταμιού του Σταύρου Θεοδωράκη, το οποίο όταν εμφανίστηκε φαινόταν από τις δημοσκοπήσεις να φτάνει από 15-18%, ποσοστά που ουδέποτε πλησίασε στις εκλογικές αναμετρήσεις.

Το ίδιο είχε γίνει, όπως θυμήθηκε ο διευθυντής του Real FM, το πρώτο διάστημα, όταν ήταν φρέσκια η εκλογή της Φώφης Γεννηματά στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ. Πάλι τότε οι δημοσκοπήσεις έφερναν το κίνημα να πλησιάζει το 15% ενώ κάποιες άλλες το τοποθετούσαν ακόμα και στο 19%.

Κλείνοντας πρόσθεσε ότι σημασία έχει πότε θα γίνουν οι εκλογές γιατί προς το παρόν τα δημοσκοπικά νούμερα οφείλονται στη φρεσκάδα που φέρνει το νέο πρόσωπο του Νίκου Ανδρουλάκη, το οποίο θα δείξει εν καιρώ αν θα καταφέρει να τα κρατήσει.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.