Μετά το ERTflix, κι άλλη μεγάλη κίνηση από την ΕΡΤ…

Μετά το ERTflix, κι άλλη μεγάλη κίνηση από την ΕΡΤ…

Τι ειναι το ERTecho;

Μετά το επιτυχημένο ERTflix, η ΕΡΤ επιχειρεί να συγκεντρώσει όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της σε μία ψηφιακή πλατφόρμα.Πρόκειται για τη νέα δωρεάν υπηρεσία ERTecho, που «εκπέμπει» –πιλοτικά στην αρχή– στη διεύθυνση ertecho.gr και αποτελεί ένα ακόμα βήμα προς μια νέα εποχή από τη δημόσια τηλεόραση.

Όλα τα ραδιόφωνα της ΕΡΤ, της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, αλλά και οι τοπικοί ραδιοσταθμοί, καθώς και τα νεοσύστατα webradios, αποκτούν το δικό τους ψηφιακό σπίτι, φιλικό προς τον χρήστη από οποιαδήποτε συσκευή, με σύγχρονη αισθητική, υψηλής πιστότητας ήχο, αναλυτικό πρόγραμμα ανά σταθμό και με pop up player, ώστε να μπορεί να ακούει διαδικτυακά ο ακροατής τους αγαπημένους του σταθμούς.

Εκτός από τα «Προσεχώς», με τις προαναγγελίες των εκπομπών από όλα τα ραδιόφωνα, μπορεί ο ακροατής να περιηγηθεί στην κατηγορία «Μη χάσετε», έχοντας στη διάθεσή του ό,τι πιο ενδιαφέρον ακούστηκε το τελευταίο 48ωρο από το χώρο της ενημέρωσης, του πολιτισμού, του αθλητισμού, της ομογένειας.

Μετά το ERTflix, κι άλλη μεγάλη κίνηση από την ΕΡΤ…
QUIZY 10 ερωτήσεις εξυπνάδας: Θα κάνεις το 10/10 στο κουίζ που ο νικητής παίρνει το απίθανο Asus Chromebook;

Στο ERTecho μπορεί να βρει ακόμα κανείς on demand περιβάλλον για να ξανακούσει την αγαπημένη του εκπομπή, ενώ ειδικές ραδιοφωνικές παραγωγές αναρτώνται στην κατηγορία Podcasts, με διακριτό περιεχόμενο από τη γραμμική ακρόαση. Η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα, η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής και η Χορωδία της ΕΡΤ αποκτούν επίσης το νέο τους ψηφιακό σπίτι στο ERTecho.

Πληροφορίες για τις προγραμματισμένες εμφανίσεις τους και on demand μοναδικές στιγμές των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ. Πριν από το ERTecho, περισσότεροι από 200.000 ακροατές «συντονίζονταν» online με τα ραδιόφωνα της ΕΡΤ, αλλά με το νέο περιβάλλον ERTecho, οι ραδιοφωνικές υπηρεσίες της ΕΡΤ έχουν ανέβει σε άλλο επίπεδο.

Στις κατηγορίες του ERTecho συμπεριλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η κατηγορία για την ομογένεια, όπου μπορεί να ακούσει κανείς εκπομπές για τους Έλληνες του εξωτερικού, ειδική κατηγορία με συνεντεύξεις, αλλά και τα ξεχωριστά art mixes του Kosmos. Σύντομα, η πλατφόρμα ERTecho θα παρέχει «προσωποποιημένες υπηρεσίες», ανάλογα με τις προτιμήσεις του κάθε ακροατή/χρήστη, αλλά και θεματικές ενότητες με πλούσιο περιεχόμενο από το μοναδικό Αρχείο της ΕΡΤ.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.