Μετονομάστηκε ο Σπορ FM!

Μετονομάστηκε ο Σπορ FM!

Για τρίτη φορά στην ιστορία του.

Πρωτοξεκίνησε στις 8 Ιουνίου 1996 ως Σπορ FM και το 2001 ξεκίνησε συνεργασία με τη NOVA και το, τότε, SuperSport. Μετονομάστηκε λοιπόν σε SuperSport FM ακολουθώντας τον προσανατολισμό του καναλιού, ενώ στις 1 Ιουνίου 2008 με τη μετατροπή του SuperSport σε Novasports, το όνομα μετατράπηκε σε NovaΣΠΟΡ FM.

Ονομασία που κράτησε ως και τις 21 Ιανουαρίου 2014 και την τότε αλλαγή ιδιοκτησίας, αρχικά προς τον Δημήτρη Κοντομηνά και κατόπιν προς τον Γιάννη Αλαφούζο.

Εξι χρόνια μετά, ο Σπορ FM μετονομάζεται εκ νέου, ελέω χορηγίας. Η bwin και ο πρώτος αθλητικός ραδιοσταθμός ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους.

«Η bwin θα χορηγεί τη φανέλα του Σπορ FM ο οποίος για τα επόμενα χρόνια θα ονομάζεται “bwin Σπορ FM”. Πρόκειται για δύο μεγάλα brands, δύο ηγέτες στους τομείς δραστηριοποίησής τους, που προσβλέπουν σε περαιτέρω ανάπτυξη, εξέλιξη και βελτιστοποίηση της εμπειρίας που προσφέρουν στο κοινό» αναφέρει η κοινή τους ανακοίνωση.

H bwin, μεταξύ άλλων, στηρίζει χορηγικά τη Euroleague, την ΚΑΕ Ολυμπιακός, 18 Έλληνες αθλητές μέσω του προγράμματος «Νέα Γενιά Ολυμπιονικών», την Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου της Γερμανίας, την Ντόρτμουντ και τη Βαλένθια, ενώ την χαρακτηρίζει εκτενές πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.