«Το Καφέ της Χαράς»: Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Παρασκευής

Έξαλλοι Ρώμας και Χατζησοφιά: Ο λόγος που κόπηκαν σκηνές του «Καφέ της Χαράς» (Pic)

Δεν μάσησε τα λόγια της η αγαπημένη δημιουργός.

Δεν πέρασε απαρατήρητο το ξαφνικό και… απογοητευτικά ανιαρό φινάλε του επεισοδίου της Παρασκευής του «Καφέ της Χαράς».

Σε αντίθεση με ό,τι μας είχαν συνηθίσει οι Χάρης Ρώμας – Άννα Χατζησοφιά, το επεισόδιο τελείωσε απότομα και χωρίς κάποια σκηνή «αγωνίας» που θα κρατούσε τον τηλεθεατή σε αγωνία μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Όπως αποδείχτηκε, υπάρχει εξήγηση καθώς ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να κόψει χωρίς ενημέρωση των δημιουργών μερικές σκηνές με πρωταγωνιστές τη Βάλια και τον Ιάσονα, κατά κόσμον Έφη Ρασσιά και Νίκο Ψαρρά, η οποίες παρουσίασαν με ωμό τρόπο την αλήθεια της σ#40υαλικής παρενόχλησης.

Βάσει σεναρίου, η Βάλια έχει δεχτεί παρενόχληση από τον σύντροφο της μητέρας της, ούσα αναγκασμένη να έρχεται συνεχώς αντιμέτωπη με την πρ0κλητική του συμπεριφορά. Οι σκηνές γυρίστηκαν κανονικά, δεν έφτασαν, όμως, ποτέ στον τηλεθεατή, με την Άννα Χατζησοφιά να εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της με το κανάλι.

«Τι έγινε παιδιά εκεί στον ΑΝΤ1. Γιατί “ξαφρίστηκαν” χθες οι σκηνές Βάλιας – Ιάσονα; Για να μην σοκαριστεί το κοινό από την ωμότητα της σεξουαλικής παρενόχλησης; Στις μέρες μας, που γίνεται ο κακός χαμούλης; Haris Romas Nikos Psarras Efie Rassia #metoo», έγραψε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Τώρα με πήραν από το κανάλι ΑΝΤ1 και μου είπαν ότι ήταν άγριες οι σκηνές σκηνοθετικά για τις 9μμ, που βλέπουν παιδιά και απαγορεύει το ΕΣΡ τέτοια προσέγγιση. Επίσης ότι είχαν συνεννοηθεί με την παραγωγή και τον σκηνοθέτη Takis Michael και το ξαναμόνταραν εκείνοι. Δεν ξέρω γιατί εγώ και ο Haris Romas δεν είχαμε ενημερωθεί από το σκηνοθετικό».

«Είναι κρίμα να μην βλέπει η κοινωνία το θράσος του θύτη στην χυδαία προσπάθεια του να ενοχοποιήσει το θύμα του. Γιατί είναι σύνηθες ως τακτική. Κάποιους λόγους είχαμε οι δημιουργοί όταν τα γράφαμε. Και σίγουρα δεν ήταν λόγοι τηλεθέασης!», σχολίασε φανερά εκνευρισμένος ο Χάρης Ρώμας, με τον Νίκο Ψαρρά να συμπληρώνει: «Έγινε όντως κάτι τέτοιο; Είμαι άφωνος».

Έξαλλοι Ρώμας και Χατζησοφιά: Ο λόγος που κόπηκαν σκηνές του «Καφέ της Χαράς» (Pic)

Για να δούμε, θα αποφασίσει το δίδυμο των επιτυχιών να μοιραστεί τις επίμαχες σκηνές με το κοινό μέσω διαδικτύου;

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.