«Χαιρέτα μου τον πλάτανο»: Οι σεναριογράφοι «τελειώνουν» τον ρόλο του Φιλιππίδη

«Χαιρέτα μου τον πλάτανο»: Οι σεναριογράφοι «τελειώνουν» τον ρόλο του Φιλιππίδη

«Παρασκευάς» τέλος.

Παρελθόν αποτελεί από την ΕΡΤ εδώ και μερικές ημέρες ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Μετά την πληθώρα καταγγελιών για παρενόχληση που τον βαραίνουν, η ΕΡΤ με επίσημη ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως ο ηθοποιός αποχωρεί από τη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο». Όπως έγινε γνωστό, ο Φιλιππίδης ενημερώθηκε πως τον «κόβουν» από τη σειρά από την εταιρεία παραγωγής.

Πολλά ακούστηκαν περί αντικατάστασής του, αυτό που ξεκαθαρίζεται, όμως, είναι πως ο ηθοποιός που θα μπει στο σήριαλ της ΕΡΤ δεν θα αναλάβει τον ρόλο του Παρασκευά, μα έναν εντελώς καινούργιο.

Ο σεναριογράφος Άγγελος Χασάπογλου μιλώντας στον Γιάννη Πουλόπουλο για το «Ευτυχείτε» του OPEN, ξεκαθάρισε πως «Παρασκευάς» θα πάψει να υφίσταται και ένας καινούργιος ήρωας θα κάνει την εμφάνισή του.

«O ρόλος του Παρασκευά θα πάψει να υφίσταται. Στη σειρά θα μπει ως ρόλος ο αδερφός του Παρασκευά. Θα γίνει μια αφήγηση στη σειρά για να μπει ο νέος ρόλος. Ακούμε και εμείς σαν ομάδα διάφορα ονόματα που αναφέρονται στα Μέσα ως υποψήφιοι να μπουν στη σειρά, απλά τίποτα δεν είναι ακόμη σίγουρο. Για να είμαι ειλικρινής και εγώ από τα Μέσα τα ακούω, πιθανόν κάτι από όλα αυτά να ισχύει», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμα:
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.