«Το Καφέ της Χαράς»: Πότε θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο;

Τέλος τα γυρίσματα του «Καφέ της Χαράς» – Θάνατος στο φινάλε;

Η αποχαιρετιστήρια φωτογραφία και το μήνυμα - αίνιγμα του Χάρη Ρώμα.

Ολοκληρώθηκαν το Σάββατο τα γυρίσματα του «Καφέ της Χαράς», με τον Χάρη Ρώμα να αποχαιρετά τους συνεργάτες του και τη σειρά που τόσο αγάπησε με ένα μακροσκελές κείμενο και μια φωτογραφία.

Ο ίδιος, πόζαρε με τους ηθοποιούς για τελευταία φορά στον τόπο γυρισμάτων «προδίδοντας» μάλιστα την επιστροφή ενός εκ το πλέον αγαπημένων χαρακτήρων της σειράς που δεν είναι άλλος από τον Τρελαντώνη!

Ωστόσο, η ανάρτηση αυτή προκάλεσε ερωτηματικά, καθώς ο δημιουργός κάνει λόγο για «θάνατο» τον οποίο πάντα διαδέχεται μια καινούργια αρχή.

«Χθες ήταν το τελευταίο γύρισμα του ‘Καφέ της Χαράς’, της εμβληματικής, νομίζω, σειράς μας που συντροφεύει τους τηλεθεατές 5 σεζόν. Τα καινούργια επεισόδια, βεβαίως, θα συνεχίζουν να προβάλλονται κανονικά μέχρι τον Ιούνιο. Ένα μόνο δάκρυ επέτρεψα στον εαυτό μου γιατί αν άφηνα ανεξέλεγκτα τα συναισθήματα θα έκλαιγα ώρες. Μπορεί και μέρες! Ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους, συνεργάτες και συντελεστές για τις χαρές και τις συγκινήσεις που περάσαμε μαζί. Ιδίως την Άννα που μαζί το γεννήσαμε. Με παρηγορεί το ότι κάθε τέλος το διαδέχεται μία καινούργια αρχή. Ακόμη και τον θάνατο. Έτσι θέλω να πιστεύω!!!», έγραψε ο Χάρης Ρώμας.

Να σημειωθεί πως ήδη από τα πρώτα επεισόδια της επιστροφής του Καφέ της Χαράς» είχε διαρρεύσει πως κάποιος από τους χαρακτήρες θα πεθάνει σεναριακά, κανείς όμως δεν ξέρει προς το παρόν ποιος θα είναι αυτός…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.