«Το Καφέ της Χαράς»: H εξέλιξη που όλοι περίμεναν (Vid)

«Το Καφέ της Χαράς»: H εξέλιξη που όλοι περίμεναν (Vid)

Το νέο επεισόδιο κρύβει εκπλήξεις.

Μπορεί το δίδυμο Ρώμας – Χατζησοφιά να μας ταλαιπώρησε λιγάκι με τη νέα σεζόν του «Καφέ της Χαράς», φαίνεται όμως πως (επιτέλους!) ήρθε η ώρα των αποκαλύψεων!

Η επιστροφή της ψήρας απ’ το Μεγαλοχώρι ως διάσημη συγγραφέας πλέον, οδηγεί τους κατοίκους του Κολοκοτρωνιτσίου στα άκρα, αφού η ίδια έρχεται αποφασισμένη να εκδικηθεί όσους της είχαν συμπεριφερθεί άσχημα κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον Φατσέα.

Στο στόχαστρό της μπαίνει και ο Περίανδρος Πώποτας, για τον οποίο η ίδια λέει ένα τεράστιο ψέμα που βγάζει τη Χαρά εκτός εαυτού.

Τι θα δούμε; 

«Η αποκάλυψη ότι πίσω από το όνομα της Δαπόντε κρύβεται η Δοξούλα, γνωστή απλά και ως χήρα, θα συγκλονίσει όχι μόνο το χωριό αλλά και το Πανελλήνιο.

«Το Καφέ της Χαράς»: H εξέλιξη που όλοι περίμεναν (Vid)

Η άλλοτε ερωμένη του Φατσέα, παρουσιάζει στα media την εικόνα μιας γυναίκας κατατρεγμένης, που τελικά κατάφερε να νικήσει τις αντιξοότητες και να γίνει επιτυχημένη συγγραφέας. Η χήρα επιστρέφει στο χωριό που την περιφρόνησε, για να πάρει την εκδίκησή της. Θα αποκαλύψει πολλά, προκειμένου να καταστρέψει τον Φατσέα και τον Περίανδρο. 

Κι ενώ η χήρα σπέρνει τον πανικό, ο Περίανδρος εξομολογείται, επιτέλους, στην Χαρά τον αιώνιο έρωτά του», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού. 

Κάπως έτσι, ο έρωτας Χαράς – Περίανδρου φουντώνει ξανά και… αναμένεται να δούμε πολλά στα νέα επεισόδια.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.