Νέα σειρά για τον Γιώργο Καπουτζίδη! Οι πρώτες λεπτομέρειες

Πρωταγωνιστής – έκπληξη στη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη

Όνομα που ελάχιστοι περίμεναν.

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες του Γιώργου Καπουτζίδη για την επιστροφή του στις τηλεοπτικές σειρές, ύστερα από μεγάλο διάστημα απουσίας.

Το νέο σήριαλ που ετοιμάζει, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, θα τιτλοφορείται «Σέρρες», με τον ίδιο να θέλει έτσι να τιμήσει τον τόπο καταγωγής του.

Από τη στιγμή της ανακοίνωσης του ονόματός της όλοι ψάχνουν το καστ της σειράς και τον ηθοποιό που θα πάρει στην πλάτη του τον βασικό πρωταγωνιστικό ρόλο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα, όπως το μετέφερε στο πάνελ του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 , ο ηθοποιός αυτός δεν είναι άλλος από τον Πάνο Νάτση.

Ο 30χρονος ηθοποιός που είδαμε πρόσφατα στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα», δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται με τον Γιώργο Καπουτζίδη ως δημιουργό. Οι δυο τους συνεργάστηκαν στο θέατρο, στην πρόσφατη παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει…να σηκώσει το χέρι του!» την οποία είχε γράψει και σκηνοθετήσει ο Καπουτζίδης.

Ο απόφοιτος του Θεάτρου Τέχνης, είχε μία μικρή συμμετοχή και σε νεαρή ηλικία το 2015 πάλι σε σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, συγκεκριμένα στην «Εθνική Ελλάδος» όταν και υποδύθηκε έναν αστυνομικό.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.