Νέα σειρά για τον Γιώργο Καπουτζίδη: Σε ποιο κανάλι θα την δούμε;

Γιώργος Καπουτζίδης | Σε κανάλι – έκπληξη η νέα του τηλεοπτική σειρά

Σε ποιον σταθμό οδηγείται ο δημοφιλής δημιουργός.

Την επιστροφή του στη μυθοπλασία σχεδιάζει ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο δημοφιλής δημιουργός και ηθοποιός μπορεί να κάνει άλλα πράγματα στην τηλεόραση, ωστόσο απέχει συνειδητά από τα σενάρια εδώ και αρκετά χρόνια.

Τελευταία του τηλεοπτική δουλειά ήταν η «Εθνική Ελλάδος» που μεταδόθηκε από το Mega, προτού κλείσει. Τα οικονομικά του καναλιού όμως και η πολιτική κατάσταση που επικρατούσε τότε δεν επέτρεψαν τη σειρά να ρίξει αυλαία όπως έπρεπε.

Ο ίδιος έχει υπογράψει και τις σειρές «Σαββατογεννημένες» και «Στο παρά πέντε», που ήταν μεγάλες επιτυχίες του καναλιού.

Όμως δεν έχει κλείσει ακόμη σε κάποιο κανάλι. Όπως είναι λογικό, είναι εξαιρετικά περιζήτητος αφού οι σειρές του αποτελούν εγγύηση επιτυχίας με τον ίδιο να είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο στο znews.gr η νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη μεταδοθεί… στον ΑΝΤ1. Πιο συγκεκριμένα θα μπει στο πρόγραμμα της νέας πλατφόρμας που αναμένεται να δημιουργήσει το κανάλι του Αμαρουσίου.

Η σειρά θα τιτλοφορείται «Σέρρες» ως φόρος τιμής στον τόπο καταγωγής του, ενώ σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα θα ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο και θα αποτελείται από δέκα επεισόδια.

Όσο για τους πρωταγωνιστές, ήδη συζητούν ο Γιώργος Γάλλος, η Λένα Δροσάκη, η Μαριλού Κατσαφάδου και ο Πάνος Νάτσης. Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα διεξάγονται κάστινγκ για την επιλογή των ηθοποιών.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.