Έμεινε μισή! Το «Λενιώ» από τις Άγριες Μέλισσες άλλαξε πολύ (Pic)

Οι σειρές που πήραν το «πράσινο φως» για τη νέα σεζόν

Ποιες θα βλέπουμε και τη νέα σεζόν.

Ολοκληρώνεται σταδιακά η φετινή τηλεοπτική σεζόν. Μπορεί ο κορωνοϊός να έβαλε φρένο στην ψυχαγωγία για περίπου δύο μήνες, ωστόσο εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες έχει επέλθει η κανονικότητα και στο τηλεοπτικό σκηνικό.

Οι ιθύνοντες των καναλιών έχουν ήδη καταστρώσει τα σχέδιά τους για την επόμενη σεζόν. Φυσικά η μυθοπλασία θα έχει αρκετά μεγάλο κομμάτι της πίτας και τη νέα τηλεοπτική χρονιά με αρκετές σειρές να συνεχίζονται και τη σεζόν που ξεκινά το φθινόπωρο.

Πρώτη και καλύτερες βέβαια η μεγάλη επιτυχία της χρονιάς, οι «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1. Η σειρά με την σκηνοθετική υπογραφή του Λευτέρη Χαρίτου έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό από το πρώτο κιόλας επεισόδιο και ήδη από τα μισά της χρονιάς οι ιθύνοντες του καναλιού άναψαν το «πράσινο φως» προκειμένου η σειρά να συνεχιστεί και του χρόνου.

Οι σειρές που πήραν το «πράσινο φως» για τη νέα σεζόν

Στο πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου θα είναι και τη νέα σεζόν το «Καφέ της Χαράς». Η σειρά του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά επέστρεψε με νέα επεισόδια 16 χρόνια μετά το φινάλε της και έχει κερδίσει τους τηλεθεατές που περίμεναν την επιστροφή με ανυπομονησία.

Με νέα επεισόδια θα επιστρέψει τη νέα σεζόν η σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» στον ALPHA. H κωμική σειρά του καναλιού έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό και θα αποτελεί τη μακροβιότερη σειρά του είδους στην ελληνική τηλεόραση αφού τη νέα σεζόν θα συμπληρώσει οκτώ χρόνια προβολής.

Οι σειρές που πήραν το «πράσινο φως» για τη νέα σεζόν

Στο πρόγραμμα του καναλιού θα βρίσκεται και η σειρά «Έλα στη θέση μου» έχει ικανοποιητικές επιδόσεις στην prime time ζώνη. Όσον αφορά στον ΣΚΑΪ μόνο οι «Οκτώ Λέξεις» θα βρίσκονται και τη νέα σεζόν στο πρόγραμμα.

Η σειρά μπορεί να διακόπηκε φέτος αφού δεν μπορούν να γυριστούν επεισόδια λόγω της απαγόρευσης των πτήσεων, αλλά θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά.