Άγριες Μέλισσες  |  Ο νέος χαρακτήρας του Γ' κύκλου που φέρνει τα πάνω - κάτω στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες | Ο νέος χαρακτήρας του Γ’ κύκλου που φέρνει τα πάνω – κάτω στο Διαφάνι

«Διπρόσωπος, αδίστακτος και εξουσιομανής».

Στα τέλη του μήνα θα απολαύσουν οι τηλεθεατές την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της άκρως επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», με πιθανότερη ημερομηνία την 27η Σεπτεμβρίου.

Επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι σχετικά με το πρώτο επεισόδιο δεν έχει σταλεί προς το παρόν, ωστόσο ο σταθμός του Αμαρουσίου θέλησε να μας παρουσιάσει τον νέο χαρακτήρα που «εισβάλλει» στο Διαφάνι για να φέρει τα πάνω – κάτω.

Ο λόγος για τον Ακύλα Μεγαρίτη τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Άγριες Μέλισσες  |  Ο νέος χαρακτήρας του Γ' κύκλου που φέρνει τα πάνω - κάτω στο Διαφάνι

Ποιος είναι ο Ακύλας και τι δουλειά έχει στη ζωή των πρωταγωνιστών;

Ο Ακύλας Μεγαρίτης είναι εργολάβος, με ισχυρές σχέσεις με την κυβέρνηση των συνταγματαρχών, και ιδρυτής της παρακρατικής οργάνωσης των Αβάντων. Εστέτ, καλλιεργημένος, γλυκομίλητος, ένας διπρόσωπος χαρακτήρας, αδίστακτος και εξουσιομανής. Λατρεύει το χρήμα και απολαμβάνει τη θέση και τη δύναμη που του προσφέρει το νέο καθεστώς.

Μαθαίνοντας για τον θάνατο του αδελφού του στο τέλος του Β’ κύκλου της σειράς έδωσε υπόσχεση στη μνήμη του να μην μείνει κανένας ατιμώρητος για τον θάνατό του.

Ο Ακύλας αποφυλακίζεται και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται για τον θάνατο του Αχιλλέα, αλλά και να πάρει την κοινωνική θέση που του αξίζει.

Οι εξαιρετικές σχέσεις του με το νέο καθεστώς θα τον καταστήσουν ισχυρό παίχτη και θα τον βοηθήσουν να βάλει μπρος τα σχέδιά του…