«Καφέ της Χαράς» τέλος

Νέα σειρά στον ΑΝΤ1 για τον Χάρη Ρώμα

To κανάλι επιθυμεί διακαώς ένα νέο σήριαλ από τον δημιουργό.

Το πρόγραμμα της νέας σεζόν έχει ήδη αρχίσει να οργανώνει ο ΑΝΤ1, ο οποίος για ακόμα μία φορά σκοπεύει να στηρίξει μεγάλο κομμάτι της prime time του στην ελληνική μυθοπλασία.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, «Άγριες Μέλισσες« και «Καφέ της Χαράς» συνεχίζουν κανονικά με νέα επεισόδια, με τον σταθμό ωστόσο να αναζητά και νέες σειρές που θα μπορούσαν να του εξασφαλίσουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Και κάπως έτσι, οι ιθύνοντες σκέφτηκαν να χτυπήσουν την πόρτα στα… σίγουρα, προτείνοντας κάτι ολοκαίνουργιο στο συγγραφικό δίδυμο των επιτυχιών Χάρης Ρώμας – Άννα Χατζησοφιά, οι οποίοι όμως αυτό το διάστημα ασχολούνται με τα νέα σενάρια του «Καφέ».

Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν οι δημιουργοί θα δεχτούν να μπουν στη διαδικασία να γράφουν παράλληλα δύο σήριαλ ή αν θα συμφωνηθεί τελικά το κανάλι να περιμένει την ολοκλήρωση του «Καφέ της Χαράς» προκειμένου οι σεναριογράφοι να «χτυπήσουν» με κάτι νέο. Στη δεύτερη περίπτωση, η νέα σειρά σίγουρα δεν θα καταφέρει να βγει στον αέρα τη σεζόν 2020 – 2021.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.