«Σασμός» Vs «Η γη της ελιάς»: Η μεγάλη διαφορά της σειράς του ALPHA που την κάνει να σαρώνει

«Σασμός» Vs «Η γη της ελιάς»: Η μεγάλη διαφορά της σειράς του ALPHA που την κάνει να σαρώνει

Αρκεί ένα επεισόδιο για να το καταλάβεις.

Είναι αναμφίβολα η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν. Ο «Σασμός» δικαίωσε τους ανθρώπους του ALPHA κι έγινε το πιο βαρύ χαρτί του σταθμού στη μάχη της τηλεθέασης. Δεν είναι υπερβολή να ισχυριστεί κανείς ότι η πρωτιά του καναλιού στις μετρήσεις οφείλεται εν πολλοίς στη σειρά του Κώστα Κωστόπουλου, που συμπαρασύρει προς τα πάνω τις 2 ζώνες πριν και μετά την προβολή της.

Εκτός αν πιστεύετε στ’ αλήθεια ότι υπήρχε ποτέ περίπτωση το φετινό «The Bachelor» να κάνει διψήφια νούμερα αν δεν έπαιρνε τέτοιο lead in από τον «Σασμό».

Καθημερινά η σειρά του ALPHA ανοίγει την ψαλίδα με τον ανταγωνισμό και χθες έφτασε τη διαφορά απ’ τη «Γη της ελιάς» στις 9 σχεδόν μονάδες (στο δυναμικό κοινό). Και είναι λογικό καθώς η μεγάλη διαφορά του «Σασμού» από τον ανταγωνισμό είναι εμφανής. Αρκεί να δεις 10 λεπτά για να το καταλάβεις…

Οι ερμηνείες των ηθοποιών δεν θυμίζουν σε τίποτα όσα είχαν συνηθίσει τα… ταλαιπωρημένα ματάκια μας από τις καθημερινές σειρές. Βοηθάει σίγουρα και το εξαιρετικό σενάριο όμως στον «Σασμό» βλέπεις ερμηνείες που είναι από αξιοπρεπείς και πάνω. Ερμηνείες που θυμίζουν εβδομαδιαία σειρά που υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου και του μοντάζ.

Ο «Σασμός» φέτος κάνει τη διαφορά.

Δικαίως…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.