Σασμός | Η αλήθεια για τα φημολογούμενα ασφαλιστικά μέτρα κατά του ALPHA από απόγονο της πραγματικής «Καλλιόπης» (Vid)

«Σασμός» | Η απόφαση του ALPHA για το μέλλον της σειράς

Η σειρά του ALPHA έχει αγαπηθεί όσο ελάχιστες από το κοινό.

Είναι από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της φετινής σεζόν. Η σειρά «Σασμός» κατάφερε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο να κερδίσει το τηλεοπτικό και να πάρει την πρωτιά σε μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική prime time ζώνη αυτή την χρονιά.

Ο έρωτας του Αστέρη με την Αργυρώ αλλά και οι υπόλοιπες ιστορίες της σειράς έχουν καθηλώσεις τους τηλεθεατές. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος, που σύμφωνα με τη «Realife» στον ALPHA επιθυμούν συνέχιση τη σειράς και την επόμενη σεζόν.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνει επαναπρογραμματισμός αφού η σειρά προβλεπόταν να ολοκληρωθεί φέτος.

Σύμφωνα με τη «Realife» το πιο πιθανό σενάριο είναι να ανοίξουν κι άλλες ιστορίες πρωταγωνιστών. Αυτό σημαίνει ότι θα δούμε στο προσκήνιο και τους δεύτερους χαρακτήρες του «Σασμού» προκειμένου να παραταθεί και η αγωνία.

Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι η σειρά «προδίδει» το τέλος μέσω του τίτλου της. Στο φινάλε θα επέλθει ο «Σασμός» δηλαδή η συμφιλίωση των δύο οικογενειών που μετέχουν στην αιματηρή βεντέτα.

Οι όποιες αποφάσεις πάντως θα πρέπει να παρθούν σχετικά γρήγορα. Μην ξεχνάμε ότι θα πρέπει να γίνει μεγάλη αναπροσαρμογή στο σενάριο προκειμένου η σειρά να επιμηκυνθεί για επιπλέον επεισόδια.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.