Επιστρέφει με νέο «Power of Love» και δεύτερο ριάλιτι ο Acun

H Acun Medya και στη μυθοπλασία | Η πρώτη σειρά του Acun Ilicali αποτελεί γεγονός

Στο δεύτερο μισό της σεζόν θα βλέπουμε και Survivor και τη συγκεκριμένη σειρά.

Δεν έφτανε το «Survivor», δεν έφτανε το «Top Chef», δεν έφταναν τόσα και τόσα ριάλιτι και τηλεπαιχνίδια που έχουν κάνει μαζί ο Acun Ililcali και ο ΣΚΑΪ, τώρα θα πρέπει να προετοιμαζόμαστε και για μια σειρά.

Μπορεί στον ΣΚΑΪ η μυθοπλασία να μην πηγαίνει ιδιαίτερα καλά τα τελευταία χρόνια και να έχει ταυτιστεί με το ριάλιτι στο μυαλό του κοινού, μπορεί η μόνη σειρά που έχει φέτος το κανάλι του Φαλήρου, το «Μόλις Χθες», να είναι στο όριο του μονοψήφιου στο γενικό σύνολο και στα μονοψήφια στο δυναμικό, αλλά δεν το βάζουν κάτω.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «On Time» ο Τούρκος παραγωγός πιστεύει πολύ στο σενάριο που έχει στα χέρια του και το οποίο έχει προτείνει στον ΣΚΑΪ και φαίνεται πως η σειρά έχει μπει σε διαδικασία παραγωγής ώστε να είναι έτοιμα τα πρώτα επεισόδια τον Φεβρουάριο και να ξεκινήσει να προβάλλεται. Μάλιστα, το συγκεκριμένο σήριαλ θα έχει διπλό επεισόδιο κάθε εβδομάδα.

Όσο για τη βασική ιστορία; Καταπιάνεται με την ενδοοικογενειακή βία, κάτι που σημαίνει ότι ο Acun θέλει να πιάσει το κλίμα της εποχής και της χρονιάς που πέρασε για την ελληνική κοινωνία. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, σύμφωνα με το Yupii, θα δούμε τη Μαρία Ναυπλιώτου και τον Αλέκο Συσσοβίτη, ενώ τη σκηνοθεσία κάνει η Όλγα Μαλέα, που αποχώρησε από τη σειρά «Τα Καλύτερα Μας Χρόνια».

Όσο για τον τίτλο; Μέχρι στιγμής ο επικρατέστερος είναι «Κόκκινο Δωμάτιο», όμως ενδέχεται να αλλάξει.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.