Ξανά στον στρατό: Έρχεται το νέο «Της Ελλάδος τα Παιδιά» με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο

Ξανά στον στρατό: Έρχεται το νέο «Της Ελλάδος τα Παιδιά» με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο

Ο Μπέζος ξανά... στις Ένοπλες Δυνάμεις μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Σε γνώριμα λημέρια επιστρέφει ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος μετά το τέλος της σειράς «Πέτα τη Φριτέζα» στον ANT1, ετοιμάζεται για μια νέα, πολλά υποσχόμενη κωμωδία με την υπογραφή του σεναριογράφου Μάκη Πιτταρά. Ξανά στο κανάλι του Αμαρουσίου φυσικά.

Ρεπορτάζ του  «TV 24» θέλει τη νέα αυτή σειρά να φέρει τον τίτλο «Army», δηλαδή «στρατός» και να αφορά στη συνύπαρξη δύο στρατοπέδων που ύστερα από εντολή του υπουργού Άμυνας συγχωνεύονται για καθαρά οικονομικούς λόγους.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, στο ένα στρατόπεδο οι στρατεύσιμοι είναι σκληρά εκπαιδευμένοι, με ιδιαίτερη σωματική διάπλαση και πάθος για τον στρατό ενώ στο άλλο είναι πιο χαλαροί χαρακτήρες, που έχουν διάφορα άλλα ενδιαφέροντα.

«Αυτό όμως δεν είναι το μόνο πρόβλημα που προκύπτει από μια τέτοια κατάσταση καθώς τον πρώτο λόγο έχουν οι διοικητές των δύο στρατοπέδων μεταξύ των οποίων δημιουργείται μεγάλη κόντρα. Η αιτία προφανής. Οι δυο τους αντιμάχονται τόσο για την εύνοια του υπουργού Αμύνης όσο και για το ποιος θα αναλάβει τη διοίκηση του νέας μονάδας», διαβάζουμε, με το πιο ενδιαφέρον στοιχείο να είναι το γεγονός πως ο Μπέζος θα αναλάβει τον ρόλο του ενός διοικητή!

Να σημειωθεί ότι τα γυρίσματα θα γίνουν σε φυσικούς χώρους, με την παραγωγή να αναζητά ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο το οποίο θα διαμορφωθεί ανάλογα και θα χρησιμοποιηθεί ως στρατόπεδο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.