«Αστυνόμος Μπάμπης Μπάμπουρας»: To απίστευτο ποσό που πήρε ο Περικλής Αλμπάνης για τον ρόλο του στο «Κων/νου & Ελένης»

«Αστυνόμος Μπάμπης Μπάμπουρας»: To απίστευτο ποσό που πήρε ο Περικλής Αλμπάνης για τον ρόλο του στο «Κων/νου & Ελένης»

Η αποκάλυψη του ηθοποιού.

Ήταν ένας από τους πλέον χαρακτηριστικούς ρόλους στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Ο αστυνόμος Μπάμπης Μπάμπουρας αν και εμφανίστηκε σε ένα μόνο επεισόδιο κατάφερε να αφήσει το στίγμα του στη σειρά που έγραψε ξεχωριστή ιστορία στην ελληνική τηλεόραση.

Ο ηθοποιός Περικλής Αλμπάνης μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε το ποσό που πήρε για τη συμμετοχή του στη σειρά του ΑΝΤ1. Όπως είπε έλαβε τότε 1,5 εκατομμύριο δραχμές, σχεδόν 4.500 ευρώ σε σημερινά λεφτά.

Σημείωσε μάλιστα ότι έχει δανείσει σε συνάδελφό του με τον οποίο χάλασαν οι σχέσεις τους στη συνέχεια.

«Το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό το πήρα στο “Κωνσταντίνου και Ελένης”. Για ένα επεισόδιο πήρα τότε 1,5 εκατομμύριο δραχμές. Έχω κάνει δουλειά μόνο για τα χρήματα, για τον βιοπορισμό της οικογένειας. Έχω δανείσει και χρήματα σε συνάδελφο και από τότε χάλασαν οι σχέσεις μας», σημείωσε.

Σχετικά με το κίνημα metoo, ο Περικλής Αλμπάνης ανέφερε: «Όσα καταγγέλθηκαν τα γνώριζα. Το τι γινόταν με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, τα γνώριζα. Κακοποιητική συμπεριφορά δεν έχω ζήσει. Παρενόχληση έχω ζήσει στο θέατρο, αλλά οκ, το αντιμετώπισα. Είναι τραγικό άνθρωποι του πνεύματος να θέλουν να τσαλαπατήσουν τα όνειρα άγουρων παιδιών».

Ο ηθοποιός μίλησε και για τη συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. «Είχα την τύχη να συνεργαστώ με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ήταν δυναμική και αντράκι, ένας υπέροχος άνθρωπος. Η Αλίκη είχε πολύ λίγους φίλους, πήγαιναν δίπλα της να πάρουν κάτι, και το καταλάβαινε. Ήμασταν με την Αλίκη και ήθελε να βάλει σε μια παράσταση το παντελόνι από το “Χτυποκάρδια στο θρανίο”. Δεν κούμπωνε, ξάπλωσε, ρούφηξε την κοιλιά της, και στο τέλος, προσπαθώντας να τη βοηθήσω, έσπασα το φερμουάρ», σημείωσε ο Περικλής Αλμπάνης.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.