Απειλούν με αγωγές και μηνύσεις το «Χρυσάνθεμο» του «Κων/νου & Ελένης» (Vid)

Απειλούν με αγωγές και μηνύσεις το «Χρυσάνθεμο» του «Κων/νου & Ελένης» (Vid)

Απίστευτα όσα συνέβησαν στον αέρα του «Καλοκαίρι #Not».

Πολλές είναι οι φορές που οι φωτογραφίες της Αναστασίας Κοζανίδου Μέτση έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου, παρουσιάζοντας στο κοινό το «πώς είναι το Χρυσάνθεμο του Κωνσταντίνου και Ελένης» τόσα χρόνια μετά.

Η νεαρή γυναίκα που σήμερα είναι 22 ετών μίλησε το πρωινό της Τετάρτης στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι  #Not» για τη συμμετοχή της στη σειρά, με ένα τεράστιο θέμα να προκύπτει ύστερα από τηλεφώνημα του κ. Γεράσιμου Μαζαράκη ο οποίος υποστηρίζει πως το δικό του παιδί ήταν το τηλεοπτικό Χρυσάνθεμο και ότι η ίδια δεν είναι παρά μία «απαταιώνισσα».

Η Μέτση, πάντως, είχε υποστηρίξει πως στο γύρισμα είχαν συμμετάσχει δύο μωρά και πως την αντικατέστησε σε μερικές σκηνές το άλλο μωρό καθώς εκείνη ήταν άρρωστη. Σενάριο που φέρεται να υποστηρίζει και ο ίδιος ο Χάρης Ρώμας, λέγοντας πως τα μωρά που βρέθηκαν στο γύρισμα ήταν δύο. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Μαζαράκης έχει πολλάκις βρεθεί να υποστηρίζει σε ιστοσελίδες πως το ρεπορτάζ περί εμπλοκής της Αναστασίας Κοζανίδου Μέτση με τον ρόλο του Χρυσάνθεμου είναι πέρα για πέρα λάθος, ενώ απείλησε με μηνύσεις και αγωγές. Τώρα, υποστηρίζει πως έχει ήδη κινηθεί νομικά εναντίον της Μέτση έχοντας αποδείξεις πως η ίδια ψεύδεται.

Δείτε όσα συνέβησαν στον αέρα της εκπομπής: 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.