Νέα είσοδος στον «Σασμό» | Όσα θα δούμε στα επεισόδια της εβδομάδας

Σασμός | Φονικό-βόμβα μετά την Πρωτοχρονιά – Δολοφονούν πρωταγωνιστή

Όσα αποκάλυψε ο συγγραφέας του βιβλίου «Σασμός».

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια του «Σασμού», που επιστρέφει τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου στο πρόγραμμα του ALPHA.

Παρά το γεγονός πως η τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου έχει διαφορές από το έργο του Σπύρου Πετρουλάκη, ο συγγραφέας σε νέα του συνέντευξη αποκαλύπτει πως το βιβλίο από μόνο του είναι το… μεγαλύτερο spoiler καθώς σε ό,τι αφορά στα φονικά, οι ίδιοι χαρακτήρες αναμένεται να πεθάνουν και στη μικρή οθόνη.

Μιλώντας στον «Τηλεθεατή» ο κ. Πετρουλάκης, αποκάλυψε πως με την επιστροφή της σειράς, οι τηλεθεατές θα έρθουν αντιμέτωποι με μία σημαντική απώλεια.

Όλοι αναρωτιούνται αν εξελίξεις που υπάρχουν στο βιβλίο θα αποτυπωθούν με ακρίβεια και στη σειρά…

«Το μεγαλύτερο spoiler είναι το ίδιο το βιβλίο. Όποιος έχει διαβάσει το βιβλίο, γνωρίζει πώς πάει η ιστορία με κάποιες αλλαγές».

Εν όψει της Πρωτοχρονιάς, θα μας χαρίσετε έναν μποναμά για τη σειρά;

«Δεν θα είναι πολύ καλός μποναμάς. Έρχεται ένα φονικό που θα ταράξει τα νερά. Θα ανατρέψει κατά πολύ τα γεγονότα και η εξέλιξη των ηρώων θα πάρει εντελώς διαφορετική πλοκή. Επίσης, αναμένονται νέοι ήρωες. Αυτό μπορώ να σας χαρίσω ως μποναμά».

Nα σημειωθεί, πάντως, πως σύμφωνα με το βιβλίο, ήρθε η ώρα του Πετρή Βρουλάκη να αποχαιρετήσει τη σειρά και μάλιστα από το χέρι του Αστέρη Σταματάκη…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.