Συγκλονιστικές εξελίξεις στον «Σασμό» | Ξανά βουτηγμένη στο αίμα η οικογένεια Βρουλάκη μετά τον φόνο του Πετρή

Συγκλονιστικές εξελίξεις στον «Σασμό» | Ξανά βουτηγμένη στο αίμα η οικογένεια Βρουλάκη μετά τον φόνο του Πετρή

Ο Αστέρης στη φυλακή και η Αργυρώ αιμόφυρτη στο νοσοκομείο.

Σοκαριστικές αναμένονται οι εξελίξεις στον «Σασμό» μετά τον φόνο του Πετρή.

Η οικογένεια της Μαρίνας καλείται να αντιμετωπίσει ακόμα ένα ισχυρό πλήγμα, την ώρα που ο Αστέρης περνά δύσκολες στιγμές στη φυλακή.

Το περιοδικό «Τηλέραμα» μας μεταφέρει όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια: 

Η προδοσία που «γονατίζει» την Καλλιόπη

Την ώρα της μεταγωγής του Αστέρη στις φυλακές του Ηρακλείου, η Καλλιόπη θέτει το σχέδιό της σε εφαρμογή για να γλιτώσει τον γιο της από τα χέρια της αστυνομίας, όμως κάποιος την προδίδει και το σχέδιο ναυαγεί.

Και ενώ η Άσπα βρίσκεται και πάλι αντιμέτωπη με το βίαιο πρόσωπο του άντρα της, η Θοδώρα αποφασίζει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο της.

Απόπειρα αυτοκτονίας για την Αργυρώ

Απελπισμένη η Αργυρώ από το πένθος για τον αδελφό της και την προδοσία του Αστέρη, αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της. Στη φυλακή ο Αστέρης γνωρίζεται με τον Καραπάνο, που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή του εκεί μέσα. Στο μεταξύ, η Καλλιόπη ανακαλύπτει
πως ο Μαθιός και η Βασιλική είναι ξανά μαζί και βλέπει πως τώρα έχασε και τον άλλο της
γιο. Αποφασίζει λοιπόν να πάρει και πάλι την κατάσταση στα χέρια της.

Η καπετάνισσα θέλει πάση θυσία να βρει ποιος είναι αυτός που την πρόδωσε. Καθώς οι
μέρες περνούν, ανακαλύπτει ότι ο Μαθιός ήταν που την πρόδωσε και βλέπει την εξουσία που ασκούσε στα παιδιά της να χάνεται. Στη ζωή του πρωτότοκου γιου της τον πρώτο λόγο πια έχει η Βασιλική, της οποίας τη δύναμη απέναντι στο παιδί της ανακαλύπτει για πρώτη φορά…

Και ενώ ο Μαθιός με τη Βασιλική ζουν τον έρωτά τους, ένας διαπληκτισμός με την Καλλιόπη θα τον αναγκάσει να έρθει για άλλη μια φορά αντιμέτωπος με τις τύψεις του. Η μάνα του του θυμίζει πως χάρη σε εκείνη δεν μπήκε στη φυλακή για τον φόνο του Στεφανή και τώρα αυτός πρόδωσε και την ίδια και τον αδελφό του.

Στο μυαλό της Καλλιόπης όλα γίνονται μαύρα και βλέπει με μίσος τη Βασιλική: θέλει να την εξοντώσει και να πάρει πίσω το παιδί της.

Αιμόφυρτη στο νοσοκομείο η Αργυρώ

Η Αργυρώ παλεύει με τον πόνο για τον χαμό του αδελφού της και με τον θυμό της για τον Αστέρη, που έγινε φονιάς και κατέστρεψε τη ζωή της, αλλά και το μέλλον τους. Η Αργυρώ κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, αφού δεν θέλει πια να ζει δίχως τον αδελφό της και τον Αστέρη. Είναι η Μαρίνα που βρίσκει την κόρη της σε άσχημη κατάσταση. Απελπισμένη, ζητάει αμέσως τη βοήθεια του Άγγελου. Μαζί θα τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Οι γιατροί όμως δεν είναι αισιόδοξοι πως η Αργυρώ θα καταφέρει να ξεπεράσει τον κίνδυνο, καθώς έχασε ήδη πολύ αίμα και η κατάσταση της υγείας της είναι πολύ επιβαρημένη…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.