Σασμός | Oριστική η απόφαση του ALPHA για τον δεύτερο κύκλο

Σασμός | Oριστική η απόφαση του ALPHA για τον δεύτερο κύκλο

Τι θα γίνει με τη σειρά.

Είναι από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς. Ο «Σασμός» έκανε πρεμιέρα στην prime time ζώνη του ALPHA και έφερε σημαντικά νούμερα τηλεθέασης για το κανάλι παρά τον πολύ υψηλό ανταγωνισμό.

Ο «Σασμός» κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Ο έρωτας του Αστέρη με την Αργυρώ αλλά και οι περιπέτειες των άλλων ηρώων κατάφεραν να κάνουν τη σειρά νούμερο ένα θέμα συζήτησης στα κοινωνικά δίκτυα τις μέρες και τις ώρες προβολής της.

Κάπως έτσι έχει παρθεί η απόφαση για τη συνέχιση της σειράς.

Οι άνθρωποι του ALPHA επιθυμούν ο «Σασμός» να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν. Σύμφωναμε ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr υπάρχουν άνθρωποι του καναλιού που θέλουν η σειρά να ολοκληρωθεί μέχρι τις γιορτές ενώ άλλοι πιστεύουν ότι ο δεύτερος κύκλος μπορεί να απλωθεί όλη τη σεζόν.

Το ίδιο ρεπορτάζ πάντως αναφέρει ότι δεν έχει παρθεί ακόμη οριστική απόφαση για τον δεύτερο κύκλο της σειράς. Όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς, όλες οι πλευρές συμφωνούν ότι ακόμα και αν συνεχιστεί θα πρέπει να ολοκληρωθεί του χρόνου… και να μην πάει για τρίτη, έστω και αν συνεχίσει με την ίδια δυναμική πορεία.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.