Η αιχμηρή ανάρτηση του Πάνου Κοκκινόπουλου για τον Αλέξη Κούγια (Pic)

Επιστρέφει τηλεοπτικά ο Πάνος Κοκκινόπουλος – Αυτή είναι η νέα του σειρά

Τι θα αναλάβει ο γνωστός σκηνοθέτης.

Θεωρείται από τους σπουδαιότερους σκηνοθέτες στην τηλεόραση και όχι άδικα. Ο Πάνος Κοκκινόπουλος έχει καταγράψει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του με μεγαλύτερες τη «Δέκατη εντολή» και τον «Κόκκινο Κύκλο»που μεταδόθηκαν στον ALPHA.

Ο γνωστός σκηνοθέτης επιστρέφει στα τηλεοπτικά πράγματα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TV24 ο Πάνος Κοκκινόπουλος θα βρίσκεται και πάλι πίσω από τις κάμερες αυτή τη φορά σε κάτι εντελώς διαφορετικό αφού θα μεταφέρει στη μικρή οθόνη βιβλίο.

Ο λόγος για το «Μισό παιδί» του Αύγουστου Κορτώ. 

Σύμφωνα με την πλοκή του βιβλίου, ο Αντώνης Ράπτης, ένα δεκαεπτάχρονο αγόρι, μπήκε στην τάξη του μονοθέσιου σχολείου μ’ ένα κλεμμένο πολυβόλο, σκότωσε τον δάσκαλο κι όλους σχεδόν τους φίλους του, κι έπειτα αυτοπυρπολήθηκε

Το μακελειό συντάραξε το ακριτικό χωριουδάκι, αλλά η αστυνομία έκλεισε τον φάκελο εν τάχει, με αφορμή μια ερωτική απογοήτευση, που έκανε τη ζήλια του νεαρού, φονικό όπλο. Από την πλοκή καταλαβαίνει κανείς ότι θα πρόκειται για ένα τηλεοπτικό δράμα με έντονα στοιχεία θρίλερ – είδος που θεωρείται μετρ ο Πάνος Κοκκινόπουλος.

Η επιστροφή του γνωστού σκηνοθέτη αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.