Τη μεταγραφή της χρονιάς κάνει η ΕΡΤ

Η μεταγραφή της χρονιάς: Η ΕΡΤ πήρε τη σειρά του Mega που έσπασε όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης

Ήταν η πιο ακριβή σειρά στην ελληνική τηλεόραση.

11 χρόνια πέρασαν από τη μεγαλύτερη τηλεοπτική επιτυχία της περασμένης δεκαετίας. Η σειρά που έσπασε ρεκόρ τηλεθέασης και ρεκόρ μπάτζετ για να γυριστεί, επιστρέφει με το sequel.

Δεν είναι ακριβώς δεύτερη σεζόν, γιατί τότε είχε προβληθεί και δεύτερη σεζόν, ούτε πρόκειται για τρίτη σεζόν, αφού μεταφερόμαστε αρκετά χρόνια μετά και τοπικά πάμε από τη Σπιναλόγκα στην Τρούμπα στον Πειραιά.

Αν μέχρι τώρα δεν βρήκατε για ποια σειρά μιλάμε, τότε μάλλον είστε κάτω από 13-14 ετών. Πρόκειται φυσικά για «Το Νησί», τη σειρά που βασίστηκε στο βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ και εκείνη τη σεζόν, το 2010-2011, είχε σώσει τη μυθοπλασία και είχε προσφέρει στο MEGA μια τεράστια επιτυχία.

Η μεταγραφή της χρονιάς: Η ΕΡΤ πήρε τη σειρά του Mega που έσπασε όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης

Το sequel της σειράς, «Το Νησί 2», δε θα προβληθεί όμως στο MEGA. Η ΕΡΤ εξασφάλισε τα δικαιώματα της σειράς παρά το ότι μπήκε και το MEGA στη διεκδίκηση, ποντάροντας και στη συνεργασία με τη Χίσλοπ για τη σειρά Καρτ Ποστάλ. Έτσι, την Τετάρτη το Δ.Σ. της ΕΡΤ ενέκρινε 14 επεισόδια για τη σειρά με τίτλο «Μια νύχτα του Αυγούστου», που είναι και ο τίτλος του βιβλίου που συνεχίζει την ιστορία.

Έχουν ήδη γίνει συζητήσεις και συμφωνίες με ηθοποιούς, με τον Ορφέα Αυγουστίδη και τη Μαρία Πρωτόπαππα να είναι έτοιμοι για το καστ, κάτι που δεν θα επηρεάζει την παρουσία τους στον Σασμό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life.

Στο καστ επιστρέφουν, επίσης, ο Γιάννης Στάνκογλου, η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, αλλά όχι ο Στέλιος Μάινας.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.