Νέα σειρά για τον Γιώργο Καπουτζίδη: Σε ποιο κανάλι θα την δούμε;

«Σέρρες» | Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη

Έρχεται.

Στη νέα streaming πλατφόρμα ANT1+ μέσα από τον ιστότοπο antennaplus.gr θα έχουν οι τηλεθεατές την ευκαιρία να απολαύσουν τη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Σέρρες» με πρωταγωνιστή τον Πάνο Νάτση που σκοτώθηκε μερικούς μήνες πριν σε τροχαίο δυστύχημα με τη  μηχανή του.

Ο ΑΝΤ1 φέρνει σε Ελλάδα και Κύπρο τη νέα streaming πλατφόρμα ANT1+ σε Ελλάδα και Κύπρο αύριο, Τρίτη 12 Απριλίου.

Οι «Σέρρες», η νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, ανοίγει τον δρόμο για την παραγωγή πρωτότυπης ελληνικής μυθοπλασίας υψηλής κινηματογραφικής ποιότητας, που θα προβάλλεται αποκλειστικά και μόνο στο ANT1+.

Ανάμεσα στους εξαιρετικούς ηθοποιούς του πλούσιου cast της είναι, μεταξύ άλλων, ο αείμνηστος Πάνος Νάτσης, που έφυγε άδικα από τη ζωή μετά το τροχαίο που είχε με τη μηχανή του, αλλά και οι Γιώργος Γάλλος, Λένα Δροσάκη, Μαριλού Κατσαφάδου και Γιούλη Τσαγκαράκη.

Μέσα στο 2022 θα ακολουθήσουν πολλές νέες παραγωγές, που θα είναι διαθέσιμες στη συνδρομητική πλατφόρμα. Μεταξύ αυτών, η μεγάλη παραγωγή «Η γέφυρα», που εξελίσσεται παράλληλα σε Αθήνα και Κωνσταντινούπολη, σε σενάριο του Κώστα Γεραμπίνη και του Δημήτρη Εμμανουηλίδη, καθώς και ένα all star cast ηθοποιών: Μαντώ Γιαννίκου, Burak Hakki, Πηνελόπη Τσιλίκα, Ακύλλας Καραζήσης, Νίκος Ψαρράς κ.ά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.