Σασμός | H αθώωση του Αστέρη καταρρακώνει τους Βρουλάκηδες - Όσα θα δούμε στα επεισόδια της εβδομάδας

Σασμός | H αθώωση του Αστέρη καταρρακώνει τους Βρουλάκηδες – Όσα θα δούμε στα επεισόδια της εβδομάδας

Αθώος ο Αστέρης Σταματάκης για τον φόνο του Πετρή.

Mε νέο επεισόδιο επιστρέψει το βράδυ της Τρίτης ο «Σασμός».

Η απόφαση του δικαστηρίου για τον Αστέρη Σταματάκη αναμένεται να καταρρακώσει τους Βρουλάκηδες, με την Αργυρό να εγκαταλείπει ξανά την Κρήτη.

Όσα θα δούμε στα επεισόδια της εβδομάδας:

Τρίτη 26 Απριλίου

Η Μαρίνα επεμβαίνει στη δίκη με μια στάση που θα τους εκπλήξει όλους… Καλλιόπη και Μαθιός μπορούν να ελπίζουν πως ο Αστέρης απέχει ένα βήμα από την ελευθερία. Η Αργυρώ από την άλλη τρέμει μήπως ο μεγαλύτερός της εφιάλτης γίνει πραγματικότητα.

Κρατάει κι άλλο χαρτί στα χέρια της η Στέλλα ή η τελική της κίνηση θα αποδειχτεί πυροτέχνημα;

Τετάρτη 27 Απριλίου

Ο Αστέρης αθωώνεται και είναι ακόμα μουδιασμένος, καθώς προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες. Η Αργυρώ μετά το σοκ της απόφασης των δικαστών, βιάζεται να φύγει από το χωριό.

Σασμός | H αθώωση του Αστέρη καταρρακώνει τους Βρουλάκηδες - Όσα θα δούμε στα επεισόδια της εβδομάδας

Ο Άγγελος επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη στην Άσπα. Θα καταφέρει να την πείσει να μείνει; Ο Γεράσιμος κάνει βήματα για να προσεγγίσει τη Στέλλα. Αργυρώ και Μαρίνα ετοιμάζονται να επιστρέψουν στα Γιάννενα γιατί εκεί εκτός από τον Σταύρο τους περιμένει με αγωνία και κάποιος άλλος…

Πέμπτη 28 Απριλίου

Η Αργυρώ έχει επιστρέψει στα Γιάννενα, όπου έχει χτίσει μια νέα οικογένεια, αλλά η ζωή της δεν είναι ανέφελη. Η Μαρίνα προσπαθεί να την πείσει να μην κάνει έφεση, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη.

Ο Αστέρης προσεγγίζει τον Άγγελο, προσπαθώντας να τα βρει μαζί του. Θα τα καταφέρει; Η Ντίνα παρακολουθεί τις κινήσεις του Γεράσιμου. Τι θα μπορέσει να ανακαλύψει εναντίον του;

Σασμός | H αθώωση του Αστέρη καταρρακώνει τους Βρουλάκηδες - Όσα θα δούμε στα επεισόδια της εβδομάδας

Ο Καραπάνος αποκαλύπτει στη Στέλλα κάτι για τον γιό του, που θα τη σοκάρει… Στο μεταξύ, η Βασιλική καταφέρνει να ξαναβρεί δουλειά, την ίδια ώρα που ο Μαθιός την πιέζει να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.