Θρυλική ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1 επιστρέφει... στον ALPHA

ALPHA VS ΑΝΤ1 | Οι 2 νέες σειρές που αναμένεται να σαρώσουν σε τηλεθέαση

Τι θα δούμε τη νέα σεζόν.

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο σχεδιασμός των καναλιών για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Μπορεί να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμη η χρονιά που διανύουμε αλλά οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν ήδη καταστρώσει τα σχέδιά τους. Μην ξεχνάμε ότι η άνοιξη είναι η περίοδος που κλείνουν οι περισσότερες εκκρεμότητες στο τηλεοπτικό σκηνικό.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα η σειρά «Ντέρτι» θα πάρει θέση στην prime time ζώνη του ΑΝΤ1. Η σειρά θα αντικαταστήσει τις «Άγριες Μέλισσες» που ολοκληρώνουν τον κύκλο τους τη φετινή σεζόν και θα υπογράφεται από το συγγραφικό δίδυμο της Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη.

Όπως φαίνεται όμως και ο ALPHΑ θα ακολουθήσει παρόμοια συνταγή.

Η σειρά «Ντέρτι» θα επικεντρώνεται στη νυχτερινή ζωή της δεκαετίας του 1980. Η παραγωγή του ALPHA θα έχει παρόμοιο περιεχόμενο και θα διαδραματίζεται σε «σκυλάδικα» της επαρχίας τη δεκαετία του 1980-1990 και θα βασίζεται στην ταινία «Αυτή η νύχτα μένει».

Ο προγραμματισμός του ΑΝΤ1 στόχευε η σειρά να κάνει μετά το Μουντιάλ που θα ολοκληρωθεί πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων. Ωστόσο όπως αναφέρει η «Realife» ο ALPHA θέλει να προλάβει τον σταθμό του Αμαρουσίου και η σειρά να κάνει πρεμιέρα τον Φθινόπωρο του 2022.

Αυτό φέρνει αλλαγή και στον σχεδιασμό του ΑΝΤ1. Η παραγωγή του καναλιού του Αμαρουσίου επιταχύνει τους ρυθμούς της προκειμένου να μην «καεί» από τον ανταγωνισμό.

Η σειρά του ΑΝΤ1 θα μεταδίδεται δύο φορές την εβδομάδα και αυτή του ALPHA θα περιλαμβάνει τρία επεισόδια.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.