Σασμός spoiler | Αργυρώ και Αστέρης ξανά μαζί στην Κρήτη - Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια

Σασμός spoiler | Αργυρώ και Αστέρης ξανά μαζί στην Κρήτη – Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια

Ο Αστέρης καταρρέει όταν τη βλέπει να επιστρέφει στην Κρήτη με την οικογένειά της.

Στην Κρήτη επιστρέφει η Αργυρώ Βρουλάκη στα νέα επεισόδια του «Σασμού» αυτή τη φορά μαζί με την οικογένειά της.

Δείτε όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια όπως τα γράφει το «Τηλέραμα»:

Η υγεία της γιαγιάς Ειρήνης επιδεινώνεται και η Μαρίνα λέει στην Αργυρώ ότι πρέπει να επιστρέψουν και να είναι κοντά της. Εκείνη το λέει στον Σταύρο και αποφασίζουν να μετακομίσουν όλοι μαζί στην Κρήτη. Η συνάντησή της με τον Αστέρη είναι αναπόφευκτη.

Ο Αντώνης με τον Γεράσιμο ετοιμάζονται για το χτύπημα κατά του Καραπάνου και της συμμορίας του, όμως δεν ξέρουν τι πραγματικά τους περιμένει… Η Μαρίνα αποκαλύπτει στην Κατερίνα ποιος πραγματικά είναι ο πατέρας του μικρού Πετρή!

H υγεία της γιαγιάς Ειρήνης επιδεινώνεται, προκαλώντας την ανησυχία της Άσπας και του Άγγελου, που καταλαβαίνουν πόσο μόνη αισθάνεται. Στα Γιάννενα, η Αργυρώ παίρνει τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει με τη Μαρίνα, τον Σταύρο και το παιδί στην Κρήτη…

Σασμός spoiler | Αργυρώ και Αστέρης ξανά μαζί στην Κρήτη - Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια

Όταν ο Αστέρης μαθαίνει το μεγάλο νέο της επιστροφής της Αργυρώς, έρχεται αντιμέτωπος με τους πιο σκοτεινούς φόβους του, αλλά και με τις μεγαλύτερες ελπίδες του. Από τη μία τρέμει μήπως εκείνη τον έχει ξεπεράσει, ζει πλέον μόνο για την οικογένειά της και δεν θέλει να τον δει ούτε ζωγραφιστό μπροστά της, από την άλλη όμως ξέρει μέσα του πως αυτό που έζησαν ήταν πολύ δυνατό και για τους δύο.

Η πρώτη τους συνάντηση στην Κρήτη ύστερα από τόσο καιρό θα τους φέρει αντιμέτωπους με τα συναισθήματα που ήθελαν να κρύψουν βαθιά μέσα τους.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.