Σασμός | Νέο φονικό βυθίζει στο πένθος μια οικογένεια - Ποιος βάφει τα χέρια του με αίμα

Σασμός | Νέο φονικό βυθίζει στο πένθος μια οικογένεια – Ποιος βάφει τα χέρια του με αίμα

Ακόμα μία απώλεια για την οικογένεια Βρουλάκη.

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια του «Σασμού», με ένα ακόμα φονικό να έρχεται να ταράξει τα νερά στην Άνω Ποριά.

Αυτή τη φορά, νεκρός πέφτει ο γιατρός του χωριού, ο Άγγελος, ο οποίος σε αντίθεση με όσα είχαν γραφτεί, δεν δολοφονείται από την Καλλιόπη αλλά… από τον Κώστα, πρώη σύζυγο της Άσπας.

Διαβάστε αναλυτικά όσα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια σύμφωνα με όσα γράφει η Σοφία Τσίρκα για το MYtv:

Ο Άγγελος σκέφτεται να κάνει μια αγορά που θα ταράξει πολύ τη γιαγιά Ειρήνη και τη Μαρίνα, η οποία μπορεί να αναζωπυρώσει τη βεντέτα. Έπειτα από συμφωνία με τον Αστέρη, θα αγοράσει δικό τους κτήμα, παρά τις έντονες αντιδράσεις της Καλλιόπης.

Ο γιατρός είναι αποφασισμένος να αποδυναμώσει τους Σταματάκηδες, ενώ παράλληλα προσπαθεί να περάσει χρόνο με την οικογένεια της Αργυρώς αλλά και με την Άσπα, με την οποία έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη σχέση με σταθερά θεμέλια. Το μόνο σύννεφο στη σχέση τους είναι η αποφυλάκιση του Κώστα και η παρουσία του στο χωριό.

Η Άσπα τρέμει στην ιδέα για το πώς θα αντιδράσει ο πρώην άντρας της απέναντι στον Άγγελο μιας και γνωρίζει καλά το αδίστακτο πρόσωπό του και πως μπορεί να φτάσει στα άκρα για να διεκδικήσει όσα νομίζει πως του ανήκουν. Μάλιστα, ο Κώστας πιάνει δουλειά στο αλουμινάδικο των Σταματάκηδων, γεγονός που θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις σε όλους και ιδιαίτερα στον Άγγελο.

Σασμός | Νέο φονικό βυθίζει στο πένθος μια οικογένεια - Ποιος βάφει τα χέρια του με αίμα

Ο τελευταίος, έχοντας ακόμα μέσα του οργή και μίσος για τον θάνατο του Πετρή, θυμώνει για την απόφαση του Κώστα. Κι ενώ οι μέρες περνούν και όλοι προσπαθούν να συνηθίσουν στα νέα δεδομένα της ζωής τους, ακόμη ένα τραγικό γεγονός έρχεται να τους ταράξει.

Νεκρός ο Άγγελος

Ο Κώστας και ο Άγγελος έρχονται αντιμέτωποι και έχουν έναν άσχημο καβγά. Τα πράγματα, όμως, ανάμεσά τους ξεφεύγουν και ο γιατρός θα βρεθεί σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση. Ο Κώστας δείχνει ξανά το πόσο αδίστακτος είναι και τυφλωμένος από ζήλια και θυμό σκοτώνει τον Άγγελο.

Τα νέα του θανάτου του σκάνε σαν βόμβα σε όλο το χωριό και ιδιαίτερα στην οικογένεια Βρουλάκη, που μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα πενθεί ακόμα ένα μέλος της.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.