Εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού ξεκινάει η σειρά «Ο Γιατρός» στο ΣΚΑΪ

Εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού ξεκινάει η σειρά «Ο Γιατρός» στο ΣΚΑΪ

Η παγκόσμια επιτυχία έρχεται και στην ελληνική τηλεόραση.

Εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού τα κανάλια προσάρμοσαν τα προγράμματά τους ρίχνοντας μεγάλο βάρος στον τομέα της ενημέρωσης. Ένα από αυτά ήταν και ο ΣΚΑΪ, ο οποίος, θέλοντας και μη, ελαχιστοποίησε τις ψυχαγωγικές εκπομπές του και ακύρωσε το μεγάλο του reality project με την επιστροφή του Βig Brother.

Το κανάλι του Φαλήρου όμως βρήκε έναν τρόπο να προσθέσει κάτι ψυχαγωγικό, πιο φτηνό από μία ριάλιτι παραγωγή με 24ωρη κάλυψη παικτών και να βρίσκεται μέσα στο πνεύμα των τελευταίων μηνών, όπου το θέμα υγεία κυριαρχεί.

Ο ΣΚΑΪ εξασφάλισε τα δικαιώματα και θα προβάλλει από την Κυριακή του Πάσχα τη σειρά «Ο Γιατρός» η οποία έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία και έχει διασκευαστεί σε διάφορες χώρες.

Η πρωτότυπη σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται από την Νότια Κορέα, σημείωσε μεγάλη επιτυχία, μεταφέρθηκε στην αμερικάνικη μικρή οθόνη από το ABC ενώ γρήγορα είδαμε και την τουρκική μεταφορά από το τουρκικό FOX tv.

Αυτήν την μεταφορά εξασφάλισε ο ΣΚΑΪ και θα προβάλλει καθημερινά στις 21.30 με την πρεμιέρα να γίνεται το βράδυ της Κυριακή του Πάσχα.

Η σειρά αφορά έναν ασυνήθιστο νεαρό που πάσχει από το σύνδρομο του «σοφού», μια σπάνια μορφή αυτισμού όπου ο πάσχων μπορεί να έχει προβλήματα σε ορισμένες διανοητικές ικανότητες και ταυτόχρονα να είναι ιδιοφυΐα σε έναν πολύ συγκεκριμένο τομέα, ο οποίος αναλαμβάνει θέση χειρουργού μετά την αποφοίτησή του και εξελίσσεται σε γιατρό-θαύμα.

Εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού ξεκινάει η σειρά «Ο Γιατρός» στο ΣΚΑΪ