Τεράστιο φάουλ στον «Σασμό» | H σκηνοθετική γκάφα που έγινε viral (Pics)

Τεράστιο φάουλ στον «Σασμό» | H σκηνοθετική γκάφα που έγινε viral (Pics)

Απίστευτο να φτάνει τέτοια εικόνα στον τηλεθεατή από μία τέτοια υπερπαραγωγή.

Μπορεί η σειρά του ALPHA «Σασμός» να είναι η πιο επιτυχημένη της σεζόν και να έχει αλλάξει το στάτους των περισσότερων συντελεστών, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι λάθη δεν γίνονται. Αντιθέτως, όπως συμβαίνει με τις ελληνικές τηλεοπτικές παραγωγές που λειτουργούν συχνά χωρίς να προσέχουν λεπτομέρειες, ειδικά σειρές δράματος και με στοιχεία σαπουνόπερας, γίνονται πολύ συχνά γκάφες.

Κάποιες φορές γίνονται αντιληπτές και στο μοντάζ, αλλά δε μπορεί να αλλάξει κάτι εκείνη τη στιγμή.

Γι’ αυτό όσοι είδαν το επεισόδιο της Τετάρτης και αναρωτήθηκαν γιατί κανείς δεν πήρε χαμπάρι τόσο κραυγαλέα γκάφα, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσουν και να καταλάβουν ότι το πιο πιθανό είναι η γκάφα να μην έγινε αντιληπτή τη στιγμή του γυρίσματος, αλλά μετά, στο μοντάζ, ήταν μια επιλογή να παραμείνει στο επεισόδιο.

Έτσι, όσοι παρακολούθησαν το εν λόγω επεισόδιο, είδαν τη Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη που υποδύεται την Αργυρώ, να είναι στο αεροδρόμιο με το καρότσι με το μωρό της. Αντί για μωρό, εκεί υπήρχε μια κούκλα που θύμιζε κάτι από… Τσάκι, όπως έγραψαν εύστοχα αρκετοί στο Twitter.

Τεράστιο φάουλ στον «Σασμό» | H σκηνοθετική γκάφα που έγινε viral (Pics)

Από το πλάνο στο καρότσι, φαίνεται ολοκάθαρα μια κούκλα στο καρότσι του μωρού, με τον σκηνοθέτη να αποφασίζει να μην κόψει το συγκεκριμένο στιγμιότυπο.

Δείτε τι επικράτησε στο Twitter:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.