Σασμός | Ο Αστέρης γλιτώνει από τον θάνατο την Αργυρώ - Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια

Σασμός | Ο Αστέρης γλιτώνει από τον θάνατο την Αργυρώ – Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια

Ο Αστέρης δίνει το νεφρό του στην Αργυρώ.

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο έρχονται ξανά κοντά η Αργυρώ και ο Αστέρης στα νέα επεισόδια του «Σασμού».

Σύμφωνα με το «Τηλέραμα» η Αργυρώ βρίσκεται μεταξύ ζωής και θανάτου, με τον Αστέρη να επεμβαίνει και να της σώζει τη ζωή, δίνοντας το νεφρό του προκειμένου να γίνει η μεταμόσχευση που χρειαζόταν.

Δείτε τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια:

«Ο Αστέρης γνωρίζεται με τον μικρό Πετράκη, χωρίς να ξέρει ότι είναι γιος του. Η κατάσταση της υγείας της Αργυρώς χειροτερεύει και ο γιατρός θα προτείνει την έσχατη λύση: μεταμόσχευση νεφρού. Άμεσα πρέπει να βρεθεί συμβατός δότης. O Αστέρης υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει στην Αργυρώ.

Εκείνη, από την πλευρά της, προσπαθεί να νικήσει το φόβο της για να στηρίξει τον εαυτό της και τους γύρω της. Ο Αστέρης μαθαίνει την αλήθεια για την υγεία της από τη Βασιλική και ζητά από τη Μαρίνα να ελεγχθεί αν είναι συμβατός δότης. Τα νέα είναι θετικά και η Αργυρώ θα ζήσει, αλλά ορκίζει τη Μαρίνα να μη μάθει ποτέ ποιος της χάρισε τη ζωή.

Οι μπράβοι του Καραπάνου γυρεύουν ευκαιρία να σκοτώσουν τον Γεράσιμο. Λίγο πριν πυροβολήσουν, για να σκοτώσουν τον Γεράσιμο, ο Καραπάνος, που έχει μάθει από τη Στέλλα ότι ο Γεράσιμος είναι ο γιος του, παίρνει τη θέση του. Τραυματίζεται βαρύτατα και μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου φρουρείται. Εκεί θα έχει την ευκαιρία να αποκαλύψει στον Γεράσιμο πως έμαθε την τελευταία στιγμή ότι είναι ο γιος του και προσπάθησε να τον σώσει από τους ίδιους τους μπράβους του!

Ωστόσο, η εντολή εκτέλεσης παραμένει και ο Γεράσιμος πρέπει να φύγει οριστικά από την Κρήτη, για να σώσει τη ζωή του. Πατέρας και γιος λίγο πριν ξεψυχήσει ο πρώτος έχουν συμφιλιωθεί. Τώρα, ο σκληρός ισοβίτης Καραπάνος μπορεί να φύγει από τη ζωή ήσυχος, ότι βρήκε τον γιο του και ζήτησε συγγνώμη».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.