Σασμός | H αθώωση του Αστέρη καταρρακώνει τους Βρουλάκηδες - Όσα θα δούμε στα επεισόδια της εβδομάδας

Σασμός | Τόσα χρήματα κερδίζουν μηνιαίως οι ηθοποιοί της επιτυχημένης σειράς

Τόσες χιλιάδες ευρώ κερδίζουν ανά μήνα.

H τηλεοπτική σεζόν πλησιάζει στο τέλος της και ο απόλυτος και αδιαμφισβήτητος νικητής, σε τηλεθέαση αλλά και στη μαζική ανταπόκριση του κοινού, ήταν ο «Σασμός» του ALPHA, το δράμα που λαμβάνει χώρα στην Κρήτη και έκανε τα νούμερα τηλεθέασης να χτυπούν καμπανάκι σε κάθε προβολή του.

Εκτός από την αγάπη όμως του κόσμου, οι ηθοποιοί που ήταν τυχεροί και ικανοί να συμμετέχουν στη σειρά του ALPHA, κερδίζουν και διόλου ευκαταφρόνητα ποσά. Ειδικά αν σκεφτεί κάποιος την περίοδο των ισχνών αγελάδων που διανύουμε στις αμοιβές των ηθοποιών.

Οι κατηγορίες των αμοιβών είναι τέσσερις βασικές, με πρώτη αυτή των σταθερών πρωταγωνιστών της σειράς, που μπήκαν από την αρχή στο τηλεοπτικό δράμα. 6.000 με 8.000 ευρώ τον μήνα είναι το εύρος των αμοιβών γι’ αυτούς τους ηθοποιούς που έχουν πολλά γυρίσματα και συμμετοχή στην εξέλιξη της σειράς.

Στην αμέσως επόμενη κατηγορία, σταθερών αλλά με μικρότερο ρόλο ηθοποιών, βλέπουμε τα ποσά μηνιαίως να κυμαίνονται ανάμεσα σε 3.000 και 6.000 ευρώ. Από 1.500 έως 2.500 ευρώ αμείβονται οι ηθοποιοί της επόμενης κατηγορίας, ανάλογα και με το σύνολο των σκηνών που θα έχουν μέσα σε ένα μήνα.

Τέλος, το υπόλοιπο cast που συμπληρώνει την παραγωγή παίρνει από 600-1.500 μηνιαίως.

Θυμίζουμε ότι στο βασικό cast της σειράς, με πρωταγωνιστικούς ή μικρότερους ρόλους, ανήκουν oι: Μαρία Τζομπανάκη, Δημήτρης Λάλος, Ορφέας Αυγουστίδης, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Γιώργος Αμούτζας, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά- Φαμέλη, Θανάσης Πατριαρχέας, Δημήτρης Ήμελλος, Ευγενία Σαμαρά, Όλγα Δαμάνη, Στρατής Χατζησταματίου, Δανάη Παππά, Στάθης Μαντζώρος, Αλίνα Κωτσοβούλου, Σταύρος Καραγιάννης, Ευφημία Καλογιάννη, Στέλλα Γκίκα, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Γεωργαλάς και Δημήτρης Μαμιός.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.