«Άγριες Μέλισσες»: Σάρωσε το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν

Δυσάρεστα τα νέα για τις «Άγριες Μέλισσες» – Η αλήθεια για τον τρίτο κύκλο

Όπως φαίνεται, η σειρά αναμένεται να ολοκληρωθεί την ερχόμενη σεζόν.

Για την πιθανότητα να υπάρξει τρίτος κύκλος της σειράς – φαινόμενο του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» μίλησε στην παρουσίαση του νέου προγράμματος ο Τζώρτζης Ποφάντης, με τα νέα να μην αρέσουν καθόλου στους φανατικούς της σειράς.

Όπως παραδέχτηκε ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1, δεν υπάρχουν σκέψεις για τρίτο κύκλο, με το σενάριο να θέλει το επιτυχημένο σήριαλ να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021.

Παρά την επιτυχία, οι σεναριογράφοι δεν σκοπεύουν να… τραβήξουν από τα μαλλιά την ιστορία, ωστόσο ο Ποφάντης έκλεισε με ένα «ποτέ δεν ξέρεις…», αφήνοντας ανοιχτό ένα μικρό παραθυράκι. Και μπορεί η σειρά να ολοκληρώνεται, ωστόσο το κανάλι του Αμαρουσίου βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις για ένα νέο σήριαλ από τους ίδιους δημιουργούς, το οποίο θα διαδεχτεί τις «Μέλισσες» με την προοπτική να κερδίσει τα ίδια αποθεωτικά σχόλια.

Ο ΑΝΤ1, άλλωστε, έχει ξεκαθαρίσει την πρόθεσή του να ποντάρει στις ελληνικές παραγωγές μυθοπλασίας, κλείνοντας για τα καλά την πόρτα στα ριάλιτι προγράμματα. Ενδεικτικό της τακτικής του, είναι το γεγονός πως το νέο του πρόγραμμα περιλαμβάνει στο σύνολο πέντε σειρές, εκ των οποίων οι τρεις είναι αμιγώς ελληνικές, χωρίς να βασίζονται σε ξένο format.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.