4 επεισόδια «Σασμού» αυτήν την εβδομάδα - Όλες οι εξελίξεις της σειράς

4 επεισόδια «Σασμού» αυτήν την εβδομάδα – Όλες οι εξελίξεις της σειράς

Όσα θα δούμε αυτήν την εβδομάδα.

Τέσσερα νέα επεισόδια «Σασμού» θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε αυτήν την εβδομάδα, Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή.

Την Τρίτη 14 Ιουνίου, η αγαπημένη σειρά του ALPHA μένει εκτός προγράμματος λόγω της LIVE μετάδοσης του αγώνα Αγγλίας – Ουγγαρίας.

Τι θα δούμε στα επεισόδια της εβδομάδας;

Δευτέρα 13 Ιουνίου

Θα βρεθεί συμβατός δότης για την Αργυρώ; Η διαδικασία για την ανεύρεση μοσχεύματος συνεχίζεται, ενώ ο Αστέρης έρχεται σε έντονη σύγκρουση με τον Μαθιό και τη Στέλλα, για τη βοήθεια που προσέφεραν στον Καραπάνο.

Ο Πρόδρομος συμφωνεί να συνεργαστεί με την αστυνομία για τη σύλληψη του Καραπάνου, την ώρα που ο Αστέρης πάει να τον βρει στην κρυψώνα του. Ο Κώστας χειροδικεί και πάλι στην Άσπα, προκαλώντας την έκρηξη του Μαθιού, που τον διώχνει από τη δουλειά. Εκείνος, για να τον εκδικηθεί, θα προχωρήσει σε μία κίνηση με απρόβλεπτες συνέπειες…

Ο Γεράσιμος έρχεται πιο κοντά με τη Στέλλα, ένα απρόβλεπτο τηλεφώνημα, ωστόσο, θα ταράξει τις ισορροπίες….

Τετάρτη 15 Ιουνίου 

Ο Γεράσιμος αποκαλύπτει στην Στέλλα την πραγματική του ταυτότητα. Καθώς η αστυνομία περικυκλώνει το σπιτάκι στο βουνό, η αγωνία κορυφώνεται για όλους.

Η Βασιλική ρωτά επίμονα τον Μαθιό, ενώ εκείνος και η Καλλιόπη κάνουν μια τελευταία απελπισμένη προσπάθεια να γλιτώσουν… Η Αργυρώ από την άλλη ρισκάρει να πάει τον Σταύρο και τον Πετράκη στο χωριό, ενώ Μαρίνα και Άγγελος βλέπουν τις ελπίδες για την υγεία της να λιγοστεύουν.

Η ζωή της τώρα βρίσκεται στα χέρια της τύχης… που, όμως, αυτή τη φορά είναι μαζί της. Τι θα κάνει ο Αστέρης όταν το μάθει;

Πέμπτη 16 Ιουνίου 

Ο Αστέρης είναι συντετριμμένος από την αποκάλυψη του Σταύρου. Η Στέλλα σοκαρισμένη από την εξομολόγησή του Γεράσιμου προσπαθεί να αποφασίσει ποια θέση να πάρει. Πώς θα αντιδράσει ο Καραπάνος όταν θα καταλάβει ότι ο Πρόδρομος τον πρόδωσε;

Όλοι οι άνθρωποι της Αργυρώς αγωνιούν για το πότε θα βρεθεί συμβατός δότης. Μαθιός και Αστέρης βρίσκονται σε οικονομικό αδιέξοδο. Ο Αντώνης μαθαίνει από την Ντίνα ένα νέο που θα τον γεμίσει με τύψεις. Ο Καραπάνος προετοιμάζει το σχέδιο του για να βγάλει από τη μέση τον Γεράσιμο.

Ο Αστέρης θα δεχθεί μια αναπάντεχη πρόσκληση που θα τον αφήσει μετέωρο.

Παρασκευή 17 Ιουνίου 

Ο Καραπάνος δίνει εντολή θανάτου για τον Γεράσιμο. Τα νέα των εξετάσεων προκειμένου να βρεθεί συμβατός δότης για την Αργυρώ είναι επιτέλους ενθαρρυντικά, την ώρα που η ίδια νιώθει όλο και πιο αδύναμη.

Ο παπα – Μιχάλης προσπαθεί να μεταπείσει την Καλλιόπη για το κτήμα,
κίνηση που ωστόσο θα την οδηγήσει εκ νέου σε σύγκρουση με τον Αστέρη. Ο Γεράσιμος απαγορεύει στη Στέλλα να πει στον Καραπάνο την αλήθεια.

Μία απρόσμενη ανακάλυψη θα ξυπνήσει μνήμες στη Βασιλική, και θα ενεργοποιήσει τις ενοχές του Μαθιού, την ώρα που ο Αστέρης προσεύχεται για εξιλέωση.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.