Μόνο 3 επεισόδια «Σασμού» αυτήν την εβδομάδα - Όλες οι εξελίξεις στη σειρά

Σασμός | Αυτή η ηθοποιός ήταν η πρώτη «Αργυρώ»: «Αρνήθηκα τον ρόλο γιατί δεν έκρινα τον σκηνοθέτη αξιοπρεπή»

Αποκάλυψε πως δεν θέλησε να πρωταγωνιστήσει στη σειρά καθαρά λόγω σκηνοθέτη.

Μπορεί ο Κώστας Κωστόπουλος να έχει ακολουθήσει τον δρόμο της Δικαιοσύνης μετά τη σοκαριστική καταγγελία της Έλενας Αθανασοπούλου σε βάρος του, το όνομά του, όμως, βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο μετά τη συνέντευξη ακόμα μίας ηθοποιού η οποία τον κατηγορεί για «έλλειψη αξιοπρέπειας».

Σασμός | Τόσα χρήματα κερδίζουν μηνιαίως οι ηθοποιοί της επιτυχημένης σειράς

Μιλώντας στην εφημερίδα «Espressο», η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός Τίνα Κίλμπεργκ αποκάλυψε πως ήταν η πρώτη που είχε δεχτεί πρόταση προκειμένου να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Αργυρώς στον «Σασμό», ωστόσο τον αρνήθηκε για πολύ συγκεκριμένους λόγους που αφορούσαν στον σκηνοθέτη της σειράς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tina Kilberg (@tinakilberg)

Σε παλαιότερη συνέντευξή σου σε περιοδικό της Κύπρου είχες «φωτογραφίσει» γνωστό σκηνοθέτη, που απέρριψες την επαγγελματική πρότασή του γιατί δεν σου άρεσε η συμπεριφορά του. Τι ακριβώς είχε συμβεί και για ποια σειρά πρόκειται;

«Δεν τον έκρινα αξιοπρεπή και αρνήθηκα τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Αργυρώς στο ‘Σασμό, που σκηνοθετούσε. Όταν με κάποια αφορμή συνάντησα τον πρόεδρο του Σωματείου Ηθοποιών της Κύπρου και του ανέφερα το γεγονός, μου είπε ότι έχει ήδη καταγγελθεί για πολλές υποθέσεις σε$0υαλικής παρενόχλησης σε ηθοποιούς στην Κύπρο και ότι καλώς έπραξα».

Αυτά ακριβώς ήταν τα λόγια της στην εφημερίδα, με την ίδια μάλιστα να μοιράζεται στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και το εξώφυλλο της Espresso:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.