Σασμός spoiler: Αναλυτικά όσα θα συμβούν στους πρωταγωνιστές στα νέα επεισόδια

Σασμός | Ο Μαθιός συλλαμβάνεται για λάθος φόνο – Όλες οι λεπτομέρειες για τη δολοφονία του Άγγελου

Δραματικό φινάλε για τον «Σασμό».

Στη φυλακή οδηγείται ο Μαθιός στο φινάλε του πρώτου κύκλου του «Σασμού». Παραδόξως, όμως, για έναν φόνο που δεν έκανε!

Διαβάστε όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια, σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού «Τηλέραμα»:

Ο Κώστας στήνει καρτέρι στον Άγγελο, λίγες ώρες πριν από το γάμο της Βασιλικής και του Μαθιού. Ο γιατρός του σωριάζεται νεκρός και ο φονιάς εξαφανίζεται στο βουνό για να γλιτώσει τη σύλληψη. Αυτός ο αποτρόπαιος φόνος -σαν από θεία Δίκη- τινάζει στον αέρα την ευτυχία και τη γαλήνη των Σταματάκηδων.

Τ ο φονικό του Πετρή κατέστρεψε το γάμο της «ηθικής αυτουργού» Θοδώρας και του Γιώργη, η δολοφονία του Άγγελου από τον Κώστα, για ερωτική αντεκδίκηση, βάζει ταφόπλακα στα σχέδια της Βασιλικής και του Μαθιού για μια ήρεμη κι ευτυχισμένη ζωή, κι όλα παίρνουν αναπάντεχη τροπή, καθώς το αίμα των δυο αθώων Βρουλάκηδων, του Πετρή και του Άγγελου, στοιχειώνει την Άνω Ποριά.

Η Άσπα βρίσκει τον Άγγελο ξέπνεο και ουρλιάζει ζητώντας απεγνωσμένα βοήθεια. Ο πρώτος που τρέχει δίπλα της αλαφιασμένος είναι ο Μανόλης, που έχει βγει βόλτα στα χωράφια παρέα με τον Μούργο, μη αντέχοντας να ζήσει από κοντά τη χαρά ενός φονιά, του Μαθιού, καθώς τον πνίγουν οι τύψεις που τον έχει αφήσει να κυκλοφορεί ελεύθερος και ατιμώρητος. Αντικρίζοντας το αποτρόπαιο θέαμα, είναι απολύτως βέβαιος πως το χέρι που πήρε τη ζωή του Άγγελου είναι το ίδιο με αυτό που στέρησε τη ζωή από τον Στεφανή.

Με την Άσπα να θρηνεί απελπισμένη πάνω στο άψυχο σώμα του Άγγελου, ο Μανόλης τηλεφωνεί αμέσως στον Αντώνη, ενημερώνοντάς τον για το φόνο του Άγγελου και λέγοντάς του πως φονιάς είναι ο Μαθιός!

Η αστυνομία του Ρεθύμνου ξεχύνεται στην Άνω Ποριά για να συλλάβει το φονιά, την ίδια στιγμή που ο γαμπρός περιμένει τη γυναίκα της ζωής του στην εκκλησία, έχοντας στο πλευρό του τη μάνα του Καλλιόπη και τον αδελφό του Αστέρη. Πριν προλάβει να του παραδώσει ο Νικηφόρος νύφη τη μάνα του Βασιλική, συλλαμβάνεται για το φόνο του Άγγελου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.