Χριστόφορος Παπακαλιάτης | Το πρώτο teaser, η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές της νέας του σειράς στο Mega

«Μάχη» καναλιών | Οι 16 νέες σειρές που έρχονται με φόρα τη σεζόν 2022 – 2023

Τι θα δούμε τη νέα σεζόν.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η νέα τηλεοπτική σεζόν.

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι σταθμοί θα επενδύσουν σημαντικά στη μυθοπλασία τη χρονιά που έρχεται αφού οι σειρές έχουν δείξει σημαντική δυναμική σε σχέση με τα ριάλιτι προγράμματα και τα shows.

Ιδού οι νέες σειρές που θα δούμε τη σεζόν 2022 – 2023:

Δραματικές σειρές

Maestro

Μία από τις πολυαναμενόμενες σειρές της νέας σεζόν είναι η παραγωγή «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Γυρισμένη στους Παξούς, η νέα σειρά του Mega, επρόκειτο να κάνει πρεμιέρα τη φετινή σεζόν αλλά πήρε αναβολή. Αποτελείται από 9 επεισόδια και θα μεταδίδεται μία φορά την εβδομάδα.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης | Το πρώτο teaser, η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές της νέας του σειράς στο Mega

Μαύρο Ρόδο

Η δεύτερη δραματική σειρά του καναλιού είναι «Το Μαύρο Ρόδο». Πρόκειται για διασκευή μυθιστορήματος και επικεντρώνεται σε ένα ζευγάρι που ερωτεύεται παράφορα. Το πρωταγωνιστικό cast αποτελείται από τους Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Μαρία Καλλιμάνη και Μιχαήλ Ταμπακάκη.

Αυτή είναι η Νύχτα Μένει

Η σειρά του ALPHA μοιάζει με την ομώνυμη ταινία. Η υπόθεση επικεντρώνεται σε ένα ερωτευμένο ζευγάρι που ακολουθεί χωριστούς δρόμους όταν η κοπέλα αποφασίζει να ακολουθήσει καριέρα τραγουδίστριας.

«Αυτή η νύχτα μένει»: Στον αέρα το πρώτο teaser της νέας σειράς του ALPHA (Vid)

Ο άντρας θα αποφασίσει να την ξαναδιεκδικήσει. Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές θα είναι ο Γιάννης Στάνκογλου και ο Βασίλης Μπισμπίκης, ενώ guest εμφάνιση θα κάνει και η Δέσποινα Βανδή!

Αυτή η νύχτα μένει | Ο ρόλος της Δέσποινας Βανδή στη νέα σειρά του ALPHA με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Μπισμπίκη

Το Κόκκινο Ποτάμι: Η συνέχεια

Όπως μαρτυράει και ο τίτλος, πρόκειται για τον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Open. Οι τηλεθεατές βλέπουν την εξέλιξη των ηρώων που κατάφεραν να μείνουν ζωντανοί. Από τον πρώτο κύκλο συνεχίζουν μεταξύ άλλων οι Σωτήρης Χατζάκης, Αναστασία Παντούση και Κωνσταντίνος Καζάκος.

«To Kόκκινο Ποτάμι – Η Συνέχεια» | Όλες οι λεπτομέρειες για την επιστροφή της σειράς στο OPEN

ΣτΟργή

Επένδυση στη μυθοπλασία θα κάνει και ο ΣΚΑΪ. Η δραματική σειρά «ΣτΟργή» αποτελείται από αυτοτελή επεισόδια με την ψυχίατρο να προσπαθεί να βρει λύση σε όσα απασχολούν τους ασθενείς της. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα είναι η Μαρία Ναυπλιώτου. Πρόκειται για διασκευή τουρκικής σειρά με τίτλο «Kirmizi Oda = Κόκκινο Δωμάτιο».

Γλυκάνισος

Η δεύτερη δραματική σειρά του ΣΚΑΪ εκτυλίσσεται στο νησί της Μυτιλήνης. Εκεί, μία κοπέλα από την Συρία ερωτεύεται έναν ντόπιο Έλληνα. Ο Σταύρος Ποταμάρης έχει την σκηνοθετική επιμέλεια.

Μάγισσα

Πρόκειται για σειρά με την υπογραφή του διδύμου των «Άγριων Μελισσών», Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη. Ο τίτλος της νέας παραγωγής του ΑΝΤ1 είναι προσωρινός και πρόκειται για σειρά εποχής. Μέχρι στιγμής ελάχιστα έχουν γίνει γνωστά για το συγκεκριμένο πρότζεκτ.

Η Μάγισσα | Η πρωταγωνίστρια και οι πρώτες λεπτομέρειες της νέας σειράς του ΑΝΤ1

Στο πρόγραμμα του καναλιού θα υπάρχει και δεύτερη δραματική σειρά, της οποίας ο τίτλος δεν έχει γίνει γνωστός. Θα επικεντρώνεται σε μία ομάδα δικηγόρων που καλούνται να εξιχνιάσουν διάφορά εγκλήματα. Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μία Νύχτα του Αυγούστου

Πρόκειται για τη συνέχεια της σειράς «Το Νησί» που μεταδιδόταν στο Mega. Η τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου της Βικτόρια Χίσλοπ θα είναι στο πρόγραμμα της ΕΡΤ. Στη σειρά θα δούμε πώς έχουν συνεχίσει τις ζωές τους οι ήρωες μετά το κλείσιμο της Σπιναλόγκας. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα είναι μεταξύ άλλων οι Μαρία Καβογιάννη, Γιάννης Στάνκογλου, Γιούλικα Σκαφιδά, Λεωνίδας Κακούρης, Ορφέας Αυγουστίδης και Ευγενία Δημητροπούλου.

Φλόγα και Άνεμος

Πρόκειται για δεύτερη τηλεοπτική μεταφορά βιβλίου στην ΕΡΤ. Όπως και στο ομότιτλο βιβλίου του Στέφανου Δάνδολου, έτσι και στη σειρά θα δούμε τον θυελλώδη έρωτα της Κυβέλης με τον Γεώργιο Παπανδρέου. Στους βασικούς πρωταγωνιστικούς ρόλους θα βρίσκονται οι Καριοφυλλιά Καραμπέτη και ο Άρης Λεμπεσόπουλος.

Το Βραχιόλι της Φωτιάς

Ακόμη ένα μυθιστόρημα που γίνεται δραματική σειρά στην ΕΡΤ. Η ιστορία επικεντρώνεται στην καταστροφή της Θεσσαλονίκης το 1917 με τη μεγάλη φωτιά και όλες οι ιστορίες δραστηριοποιούνται σε εκείνη την εποχή. Η πλοκή βασίζεται σε αληθινά γεγονότα, αφού η συγγραφέας, Βεατρίκη Σαΐα – Μαγρίζου, περιγράφει τη ζωή της από τη μεγάλη πυρκαγιά στη Θεσσαλονίκη έως και το Ολοκαύτωμα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Οι Νένα Μεντή, Νίκος Ψαρράς, Θάνος Τοκάκης και Χρήστος Λούλης θα είναι στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Κωμικές σειρές

Λιγότερες, σε σχέση με τις δραματικές, θα είναι οι κωμικές σειρές που θα κάνουν πρεμιέρα τη νέα σεζόν. Αρκετές από αυτές συνεχίζουν ενώ μένει να δούμε τι θα γίνει και με τις «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη, που μεταδόθηκε από τον ΑΝΤ1+ και φημολογείται ότι θα βρίσκεται στο πρόγραμμα του ελεύθερου καναλιού.

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη

Πρόκειται για σειρά, που θα μεταδίδεται στο Mega, με την υπογραφή των Ρέππα – Παπαθανασίου. Η υπόθεση επικεντρώνεται σε τρεις γυναίκες με το ίδιο όνομα αλλά εντελώς διαφορετικές, που με έναν μοναδικό τρόπο εμπλέκονται μεταξύ τους. Οι τρεις πρωταγωνίστριες θα είναι η Κατερίνα Ζαρίφη, η Μαίρη Σταυρακέλη και η Βάσω Λασκαράκη.

«Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» | Οι πρώτες πληροφορίες για τη νέα κωμική σειρά του Mega

Κάμπινγκ

Η σειρά έκανε μεγάλη επιτυχία στην Κύπρο. Η ιστορία διαδραματίζεται σε ένα παραθαλάσσιο κάμπινγκ της επαρχίας κι επικεντρώνεται σε έναν καταπιεσμένο πρώην λογιστή που αποσπά ένα μεγάλο χρηματικό ποσό παράνομα και μετακομίζει εκεί με τα παιδιά του. Όταν τον ανακαλύπτουν, όμως, εκμεταλλεύεται τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου και τη σύζυγό του για ξέπλυμα χρήματος. Η ηρεμία κι ησυχία των κατοίκων του κάμπινγκ, όμως, ταράζεται από τις επισκέψεις της αστυνομίας και όλων των υπόλοιπων ευτράπελων που προκύπτουν.

Παράδεισος

Η νέα κωμική σειρά του ALPHA βασίζεται σε ξένο φορμάτ. Η ιστορία θα διαδραματίζεται τη δεκαετία του 1960 σε ένα πολυκατάστημα στο κέντρο της Αθήνας. Οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο και ήδη έχουν γίνει οι πρώτες κρούσεις.

«Παράδεισος» | Τρεις ηθοποιοί του «Σασμού» μετακομίζουν στη νέα σειρά του ALPHA

Εκτός Υπηρεσίας

Μία διαφορετική αστυνομική σειρά έρχεται στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Πρόκειται για κωμωδία που διαδραματίζεται σε ένα ήσυχο χωριό στη μέση του πουθενά. Όταν έρχεται ειδοποίηση ότι το αστυνομικό τμήμα πρέπει να κλείσει λόγω αδράνειας, οι αστυνομικοί σκηνοθετούν ψεύτικα εγκλήματα προκειμένου να πείσουν ότι είναι απαραίτητοι.

«Εκτός Υπηρεσίας» | Αυτή είναι η νέα κωμική αστυνομική σειρά του ΑΝΤ1 – Οι πρώτες πληροφορίες

Ποιος Παπαδόπουλος;

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 υπογράφεται από τον Βασίλη Ρίσβα και την Δήμητρα Σακαλή. Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκονται δύο οικογένειας αρκετά διαφορετικές μεταξύ τους.

Η Μαριάννα Τουμασάτου, η Ελένη Ουζουνίδου, ο Κρατερός Κατσούλης, ο Γιάννης Δρακόπουλος και ο Βασίλης Κολοβός θα συγκατοικήσουν αναγκαστικά και θα χαρίσουν στους τηλεθεατές μοναδικές στιγμές γέλιου.

«Ποιος Παπαδόπουλος;» | Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές της νέας κωμικής σειράς του ΑΝΤ1

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.