Μυθοπλασία ‘22-‘23: Αυτές είναι οι 8 καθημερινές σειρές της νέας σεζόν

Μυθοπλασία ‘22-‘23: Αυτές είναι οι 8 καθημερινές σειρές της νέας σεζόν

Οι καθημερινές σειρές της σεζόν.

Σημαντική επένδυση στη μυθοπλασία αναμένεται να κάνουν οι τηλεοπτικοί και τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Τα κανάλια είδαν ότι οι σειρές χαρίζουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης, με αποτέλεσμα να ετοιμάζονται νέες, πολλά υποσχόμενες παραγωγές ενώ αρκετές σειρές ήδη υπάρχουσες σειράς θα συνεχίσουν με νέο κύκλο.

Φουλ στη μυθοπλασία! Αυτές είναι οι 16 νέες σειρές που έρχονται με φόρα τη σεζόν 2022 – 2023

Στο καθημερινό πρόγραμμα της ΕΡΤ θα υπάρχει και τη νέα σεζόν η σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο». Η κωμωδία της Δημόσιας τηλεόρασης έκανε πρεμιέρα πριν από τρία περίπου χρόνια και έχει καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό.

Τα νούμερα τηλεθέασης της σειράς ήταν ανεβασμένα σε σχέση με τον μέσο όρο της ΕΡΤ. Στα νέα επεισόδια θα μπουν και άλλοι ηθοποιοί όπως ο Παύλος Ευαγγελόπουλος.

Νέο κύκλο επεισοδίων θα δούμε και για τη «Γη της Ελιάς» στο Mega.

Η σειρά με τη σκηνοθετική υπογραφή του Ανδρέα Γεωργίου σημείωσε εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης παρά την ισχυρό ανταγωνισμό. Στη σειρά θα μπουν νέα πρόσωπα ενώ θα υπάρξει διαφορετική διάρκεια αφού η πλοκή θα είναι πιο σφιχτή.

Μυθοπλασία ‘22-‘23: Αυτές είναι οι 8 καθημερινές σειρές της νέας σεζόν

Νέα πρόσωπα θα μπουν και στον δεύτερο κύκλο του «Σασμού» στον ALPHA. Η σειρά ήταν η μεγάλη επιτυχία της σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόσφατα και ο δεύτερος κύκλος αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Δύο νέες σειρές αναμένονται στο καθημερινό πρόγραμμα του Open. H σειρά «Είμαστε οικογένεια» βασίζεται σε αργεντίνικη παραγωγή και το σενάριο υπογράφει ο Άγγελος Χασάπογλου. Kεντρικό ρόλο θα έχει ο Μάριος Αθανασίου. Η σειρά επικεντρώνεται σε έναν επιχειρηματία που αναλαμβάνει την κηδεμονία τεσσάρων παιδιών μετά τον θάνατο των γονιών τους.

Διασκευή θα είναι και η δεύτερη σειρά που θα βρίσκεται στο πρόγραμμα του καναλιού του Κορωπίου. Ο «Έρωτας Φυγάς» έρχεται σε σενάριο της Ρένας Ρίγγα και σκηνοθεσία του Βασίλη Τσελεμέγκου.

Η υπόθεση θα αφορά σε ένα ζευγάρι που θα το σκάσει από την Αθήνα όταν ο νεαρός θα διαπράξει μία σκληρή δολοφονία προκειμένου να προστατεύσει τη σύντροφό του. Οι δύο ερωτευμένοι νέοι οδηγούνται στην επαρχία και αναζητούν δουλειά σε ένα κτήμα, το οποίο ανήκει σε μία αδίστακτη γυναίκα.

Καθημερινή δραματική σειρά έχει στα σκαριά και ο ΣΚΑΪ. Πρόκειται για την «Άγρια γη» σε σενάριο της Μαρίας Γεωργιάδου. Η σειρά προορίζει για την απογευματινή ζώνη πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Στην απογευματινή ζώνη του Star θα συνεχίσει η σειρά «Τρία Μίλια». Η παραγωγή έκανε πρεμιέρα το δεύτερο μισό της περασμένη σεζόν αλλά κατάφερε να σημειώσει καλά νούμερα τηλεθέασης και οι ιθύνοντες του καναλιού άναψαν «πράσινο φως» για νέα επεισόδια.

Μυθοπλασία ‘22-‘23: Αυτές είναι οι 8 καθημερινές σειρές της νέας σεζόν

Νέα καθημερινή σειρά ετοιμάζει και ο ALPHA. Πρόκειται για ρομαντική σειρά εποχής με το όνομα «Παράδεισος» και είναι βασισμένη σε ιταλική παραγωγή.

Η σειρά προορίζεται για τη ζώνη μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού. Όσο για την ιστορία; Θα διαδραματίζεται τη δεκαετία του ’60. Στο επίκεντρο θα βρίσκεται η ζωή του ιδιοκτήτη και των εργαζομένων ενός εμπορικού κέντρου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.