Σασμός spoiler | Έτσι γλιτώνει ο Μαθιός τα ισόβια στον Β' κύκλο

Σασμός spoiler | Έτσι γλιτώνει ο Μαθιός τα ισόβια στον Β’ κύκλο

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στον Β' κύκλο.

Πριν τα μέσα Σεπτέμβρη αναμένεται η πρεμιέρα του νέου κύκλου του «Σασμού» στον ALPHA, με την ιστορία να ξεκινά από το φρικτό γεγονός της δολοφονίας του Άγγελου.

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια;

Δείτε αναλυτικά τις εξελίξεις όπως τις μεταφέρει το περιοδικό MyTV:

Η Αργυρώ και η γιαγιά Ειρήνη είναι τα τραγικά πρόσωπα της ιστορίας. Η πρώτη χάνει έναν ακόμη αδελφό και η δεύτερη ένα ακόμη αγαπημένο της πρόσωπο. Οι δυο τους θρηνούν τον χαμό του Άγγελου, που όταν εμφανίστηκε στη ζωή τους τούς έδωσε ελπίδα και δύναμη μιας και ο χαμός του Πετρή τότε τις είχε φέρει σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

Σασμός | Οι 3 νέοι χαρακτήρες της σειράς και ποιοι ηθοποιοί θα τους υποδυθούν στον Β’ κύκλο

Ωστόσο, τώρα το χτύπημα της μοίρας δεν το αντέχουν και θα τις δούμε να επηρεάζονται από τον θάνατο του γιατρού. Όλοι προσπαθούν να τις στηρίξουν, αλλά είναι αδύνατο. Η Μαρίνα φοβάται πως ο θρήνος που νιώθει η γιαγιά θα καταβάλει την υγεία της και θα επιδεινώσει την κατάστασή της μιας και πια μοιάζει να παραιτείται.

Από την άλλη, η Αργυρώ, από τη στιγμή που επέστρεψε στην Κρήτη, χάνει συνεχώς εκείνους που αγαπάει και παλεύει και για την υγεία της. Ο Σταύρος στέκεται συνεχώς στο πλευρό της, αλλά η απόσταση ανάμεσά τους αντί να μικραίνει μεγαλώνει.

Την ίδια ώρα, και η Άσπα θρηνεί τον Άγγελο, ο οποίος ύστερα από μεγάλο διάστημα κατάφερε να την κάνει να έχει όνειρα για τη ζωή της, αφού ο γάμος της με τον Κώστα και η παράνομη σχέση της με τον Στεφανή μόνο δεινά τής έφεραν.

Σασμός spoiler | Αυτοί είναι οι 8 χαρακτήρες που αποχωρούν στο ξεκίνημα του Β’ κύκλου

Τώρα, χάνοντάς τον, νιώθει μόνη. Ωστόσο, όπως θα δούμε, στέκεται δυνατή και αποφασισμένη προκειμένου να βρεθεί ό πραγματικός δολοφόνος του γιατρού και να τιμωρηθεί όπως του αξίζει. Η σύλληψη του Μαθιού για τη δολοφονία του Αγγέλου πέφτει σαν βόμβα στο χωριό.

Η Άσπα, όμως, αμφιβάλλει πως εκείνος τον σκότωσε. Είναι σχεδόν σίγουρη πως πίσω από το άγριο έγκλημα εναντίον του κρύβεται ο Κώστας. Άλλωστε, λίγο πριν βρεθεί νεκρός ο γιατρός, είχε έναν έντονο καβγά μαζί του στην καντίνα και η Άσπα ξέρει καλά πως ο Κώστας είναι ικανός για όλα. Η Άσπα θέλει να πάρει εκδίκηση και θα καταθέσει όλα όσα ξέρει.

Όσα έγιναν ανάμεσα στον πρώην σύζυγό της και τον Άγγελο αλλά και όσα απασχολούσαν τον γιατρό το τελευταίο διάστημα. Έτσι στο κάδρο των υπόπτων μπαίνει και ο Κώστας δίνοντας ελπίδα στον Μαθιό πως σύντομα θα καταφέρει να αποδείξει πως είναι αθώος.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.