Σασμός spoiler: Το μεγάλο ψέμα Αστέρη - Μαθιού για να σωθεί η Αργυρώ | Όσα θα δούμε στα επεισόδια της εβδομάδας

Κίνηση-ματ από τον ALPHA στην prime time | Τι θα συμβεί με τον «Σασμό» στο πρόγραμμα

Έτσι χτίζει το πρόγραμμά του το κανάλι της Κάντζας.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι ο σχεδιασμός των καναλιών για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Οι σταθμοί καταστρώνουν τα σχέδιά τους με στόχο να κερδίσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι αποφάσεις στον ALPHA. Το κανάλι κατάφερε να κυριαρχήσει τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με την επιτυχία του «Σασμού» που κέρδισε μεγάλο κομμάτι του κοινού παρά τον υψηλό ανταγωνισμό.

Κάπως έτσι οι ιθύνοντες του καναλιού άναψαν το «πράσινο φως» για δεύτερη σεζόν.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο σχεδιασμός της prime time θα επικεντρωθεί στη σειρά που περιγράφει τη βεντέτα των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων. Η σειρά που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη θα μεταδίδεται στις 9 το βράδυ, όπως και φέτος.

Πριν από τον «Σασμό» και μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων θα προβάλλεται η σειρά «Παράδεισος». Πρόκειται για διασκευή του ιταλικού έργου «Il paradiso delle signore» και θα είναι στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού.

Μετά τη σειρά με την κρητική βεντέτα θα προβάλλεται το «Αυτή η νύχτα μένει» με πρωταγωνιστές τους Βασίλης Μπισμπίκη, Γιάννη Στάνκογλου και Ηλιάνα Μαυρομάτη. Στη σειρά αυτή θα παρακολουθούμε ζωές διαφορετικών ανθρώπων αλλά και διαφορετικών κόσμων. Της νύχτας και του περιθωρίου από τη μία, της ημέρας και της έννομης τάξης από την άλλη. Οι δύο κόσμοι θα έρθουν κοντά για να συγκρουστούν μέχρι θανάτου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.