«Πάγωσε» τους τηλεθεατές: Αυτός είναι ο μυστηριώδης άνδρας που βγήκε από τη θάλασσα στο χθεσινό επεισόδιο του «Σασμού» (Vid)

Στέλιος Μάινας – «Σασμός» spoiler | Ο πιο αδίστακτος Βρουλάκης έρχεται να κάνει κόλαση τη ζωή της Καλλιόπης

Ένας νέο κύκλος αίματος ανοίγει στον νέο κύκλο του «Σασμού».

Στα μέσα του Σεπτέμβρη αναμένεται να επιστρέψει ο «Σασμός» με τον Β’ κύκλο του στο πρόγραμμα του ALPHA.

Ένας κύκλος… βουτηγμένος στο αίμα, καθώς ο «πνιγμένος» Βρουλάκης -τον οποίο όλοι θεωρούσαν νεκρό- επιστρέφει στο χωριό ζητώντας εκδίκηση για τους φόνους του Πετρή και του Άγγελου.

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια;

Το MyTV έχει όλες τις λεπτομέρειες:

Mετά τη σύλληψη του Μαθιού για τον φόνο του Αγγέλου, τα μέλη της οικογένειάς του δέχονται επίθεση με σκοπό να τους τρομοκρατήσουν. Την ίδια ώρα, ο Παύλος Βρουλάκης ετοιμάζει την επιστροφή του για να τους εκδικηθεί.

Σασμός | Οι 3 νέοι χαρακτήρες της σειράς και ποιοι ηθοποιοί θα τους υποδυθούν στον Β’ κύκλο

Η δολοφονία του Αγγέλου, όπως ήδη έχουμε παρακολουθήσει, φέρνει τον Μαθιό αντιμέτωπο με τη Δικαιοσύνη, καθώς είναι ο πρώτος ύποπτος για το άγριο έγκλημα εναντίον του γιατρού. Η Καλλιόπη βλέπει ξανά έναν από τους γιους της σε ένα κελί να κατηγορείται για τον θάνατο ενός ακόμη Βρουλάκη. Ωστόσο, αυτή τη φορά, ξέρει καλά πως μία νέα βεντέτα είναι προ των πυλών.

Οι Βρουλάκηδες δεν θα αφήσουν έναν ακόμη θάνατο ασυγχώρητο και η καπετάνισσα δίνει μάχη προκειμένου να καταφέρει να αποδείξει πως ο Μαθιός είναι αθώος πριν συμβεί κάτι κακό σε εκείνον μέσα στη φυλακή, όπως συνέβη με τον άντρα της. Την ίδια ώρα, θα παρακολουθήσουμε την είσοδο ενός νέου προσώπου.

Συγκεκριμένα, ο ανιψιός της γιαγιάς Ειρήνης, ο Παύλος Βρουλάκης, τον οποίο θα υποδυθεί ο Στέλιος Μάινας, επιστρέφει έπειτα από χρόνια.

Ο Παύλος θεωρούνταν από πολλούς νεκρός και όλοι πίστευαν πως έχει χαθεί στη θάλασσα. Ωστόσο, εκείνος γυρίζει πίσω τώρα πιο αποφασισμένος και αδίστακτος από ποτέ για να πάρει εκδίκηση για τους θανάτους του Πετρή και του Άγγελου.

Στέλιος Μάινας - «Σασμός» spoiler | Ο πιο αδίστακτος Βρουλάκης έρχεται να κάνει κόλαση τη ζωή της Καλλιόπης

Κανείς δεν ξέρει ότι ζει και κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πως παρακολουθεί τη ζωή όλων. Ο Παύλος για την Καλλιόπη είναι ένας ακόμη επικίνδυνος Βρουλάκης και τρέμει στην ιδέα πως μπορεί να επιστρέφει, καθώς ξέρει πως είναι ικανός για όλα. Κι ενώ ο Παύλος οργανώνει το σχέδιό του, οι Σταματάκηδες ζουν ώρες αγωνίας.

Η Καλλιόπη φοβάται πως σύντομα τόσο η ίδια όσο και οι γιοι της θα γίνουν στόχος προκειμένου να πληρώσουν με το ίδιο τίμημα τους θανάτους του Πετρή και του Άγγελου. Και οι φόβοι της δεν θα αργήσουν να βγουν αληθινοί. Οι Σταματάκηδες δέχονται επίθεση και κάποιοι προσπαθούν να τους τρομοκρατήσουν.

Ο εφιάλτης για το σπίτι τους επιστρέφει ύστερα από χρόνια και η Καλλιόπη έπειτα από κάποια συμβάντα και σημάδια είναι πια σίγουρη πως ένας νέος κύκλος αίματος ανοίγει. Ξέρει πως, αν δεν καταφέρει να αποδείξει γρήγορα πως δεν σκότωσε ο Μαθιός τον Άγγελο, το επόμενο θύμα αυτού του πολέμου θα είναι ένας από τους γιους της.

Ο πόλεμος ανάμεσα στις δύο οικογένειες ανησυχεί, όμως, και όλο το χωριό, όπως επίσης και τον Φραγκιαδάκη. Όλοι φοβούνται πως η δολοφονία του Άγγελου άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για πιο σκοτεινές και επικίνδυνες μέρες, τόσο για το χωριό τους όσο και για τις δύο οικογένειες.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.