Στέλιος Μάινας - «Σασμός» spoiler | Ο πιο αδίστακτος Βρουλάκης έρχεται να κάνει κόλαση τη ζωή της Καλλιόπης

Σασμός spoiler | Νεκροί Βασιλική, Καλλιόπη και Μαθιός – Τι θα δούμε στον νέο κύκλο

Νέος κύκλος αίματος ανοίγει.

Νέοι χαρακτήρες κάνουν την εμφάνισή τους στον νέο κύκλο του «Σασμού», ενώ άλλοι θα αποχαιρετήσουν οριστικά πριν τα μέσα της σεζόν. Ορισμένοι θα επιβιώσουν λίγο περισσότερο, ωστόσο στο φινάλε θα μετράμε πολλές απώλειες, καθώς η βεντέτα Βρουλάκηδων – Σταματάκηδων φουντώνει ξανά μετά τη δολοφονία του Άγγελου.

Μπορεί τελικά ο Μαθιός να αφήνεται ελεύθερος μετά τη σύλληψή του, καθώς όπως αποδεικνύεται ο πρώην σύζυγος της Άσπας, ο Κώστας, ήταν εκείνος που σκότωσε εν ψυχρώ τον γιατρό του χωριού, αλλά οι Σταματάκηδες βρίσκονται ξανά στο στόχαστρο, αυτή τη φορά ενός πολύ επικίνδυνου εχθρού: Του «πνιγμένου» Παύλου Βρουλάκη -στον ρόλο του, ο Στέλιος Μάινας- που μέχρι πρότινος όλοι θεωρούσαν νεκρό.

Σασμός spoiler | Νεκροί Βασιλική, Καλλιόπη και Μαθιός - Τι θα δούμε στον νέο κύκλο

Η άφιξή του στην Άνω Ποριά κάνει κόλαση τη ζωή της Καλλιόπης, του Μαθιού και του Αστέρη, με τον ίδιο να πασχίζει να εκδικηθεί για όσους συγγενείς του έχουν χαθεί από το χέρι Σταματάκηδων.

Και κάπου εδώ, ο χρόνος ξεκινά να μετρά αντίστροφα για την οικογένειά τους. Η Βασιλική πέφτει πρώτη νεκρή, ενώ σύμφωνα με το «7 Μέρες TV» ο θάνατος βρίσκει και την Καλλιόπη. Ούτε ο Μαθιός, όμως, επιβιώνει, καθώς δολοφονείται από τον Νικηφόρο, όταν ο δεύτερος μαθαίνει πως ο Μαθιός είναι ο φονιάς του πατέρα του.

Και τα θανατικά δεν σταματούν εδώ, μιας και ο νέος κύκλος αναμένεται να αποδειχτεί ιδιαιτέρως σκληρός…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.