Σασμός | Αυτοί οι πέντε νέοι χαρακτήρες εισβάλλουν στη σειρά

Σασμός | Αυτοί οι πέντε νέοι χαρακτήρες εισβάλλουν στη σειρά

Ποιοι θα τους ενσαρκώσουν.

Ο «Σασμός» ήταν αναμφισβήτητα ο νικητής στην τηλεθέαση την περασμένη σεζόν, κερδίζοντας τα μεγάλα ονόματα της μυθοπλασίας, όπως οι «Άγριες Μέλισσες» αλλά και ριάλιτι όπως το Survivor, αλλά και κάθε άλλη εκπομπή που βρέθηκε απέναντι του.

Η σειρά του ALPHA, που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη φυσικά και θα συνεχιστεί για δεύτερη σεζόν, ακόμα πιο ανανεωμένη, με πρόσωπα νέα να εισβάλλουν στη σειρά και θα εμπλακούν σε νέες ιστορίες με τους ήδη αγαπημένους πρωταγωνιστές που επιβίωσαν από την πρώτη σεζόν.

Πρώτος νέος χαρακτήρας θα είναι αυτός του Παύλου Βρουλάκη, τον οποίο θα υποδυθεί ο Στέλιος Μάινας. Ο ερχομός ενός ανθρώπου που όλοι νόμιζαν για νεκρό θα φέρει αναταραχή. Η επιστροφή τους θα γίνει για να πάρει εκδίκηση για τους φόνους του Πετρή και του Άγγελου.

Σασμός | Αυτοί οι πέντε νέοι χαρακτήρες εισβάλλουν στη σειρά

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής μπαίνει και αυτός στη σειρά στον ρόλο ενός σκοτεινού και επικίνδυνου εμπόρου όπλων.

Η Γιώτα Φέστα, ως εισαγγελέας και πρώην σύζυγος του Βρουλάκη, μαζί με τον νέο της σύζυγο και γιατρό, τον οποίο θα υποδυθεί ο Μάνος Πετούσης θα είναι το νέο ζευγάρι του Σασμού.

Τέλος, στον ρόλο του αστυνόμου, θα δούμε ένα γνώριμο τηλεοπτικά πρόσωπο που έκανε επιτυχία πρόσφατα, τον Γιώργο Γεροντιδάκη από τις Άγριες Μέλισσες. Ο νεαρός αστυνομικός που θα υποδυθεί έρχεται στο χωριό της Άνω Ποριάς και θα εμπλακεί με τις πρωταγωνίστριες της σειράς.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.