Χωρισμός στον «Σασμό» | Αυτά είναι τα 2 νέα ζευγάρια της σειράς

Η μεγάλη «μεταγραφή»: Αυτός είναι ο νέος αστυνομικός που φέρνει τα πάνω-κάτω στον «Σασμό»

Πολύ ενδιαφέρουσες προσθήκες στο καστ της σειράς.

Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια πριν από 3 χρόνια περίπου, μέχρι και το φινάλε, ο Γιώργος Γεροντιδάκης ήταν από τους ηθοποιούς πρώτης γραμμής στις «Άγριες Μέλισσες». Έμεινε σε όλη τη διάρκεια της σειράς και αυτό δε συνέβη γιατί βόλευε το σενάριο. Έγινε γιατί στην παραγωγή ήξεραν πως μια απώλεια του ρόλου του, θα ήταν πλήγμα για τη σειρά.

Η σειρά, όμως, τελείωσε και τώρα ο τηλεοπτικός Μελέτης κάνει το επόμενο του βήμα, στην ίδια πάνω-κάτω κατεύθυνση. Η δική του προσθήκη στον Σασμό είναι μια από τις πολλές που θα γίνουν την τρέχουσα σεζόν, όμως δεν θα τον δούμε σε αντίστοιχο concept, δηλαδή να είναι ο… κακός της υπόθεσης που θα βασανίζει τους πρωταγωνιστές.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης θα υποδυθεί στον Σασμό τον Λευτέρη Ορφανό, έναν αστυνομικό από την Αθήνα που έχει πάει στην Κρήτη undercover, με αποκλειστικό στόχο να παρακολουθεί τον Ευθύμη Φαρμάκη και τους συνεργούς του, ώστε να βρει στοιχεία που θα ξηλώσουν το δίκτυο λαθρεμπορίας όπλων.

Η μεγάλη «μεταγραφή»: Αυτός είναι ο νέος αστυνομικός που φέρνει τα πάνω-κάτω στον «Σασμό»

Μαζί με τον αρχηγό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου, τον Αντώνη Φραγκιαδάκη, θα χτίσουν ένα δυνατό δίδυμο και μια ομάδα που θα ξεσκεπάσει τον Φαρμάκη και θα προσπαθήσει να διαλευκάνει τον φόνο του Στεφανή, ο οποίος ήταν άνθρωπος της νύχτας -και κατά τα φαινόμενα- μέλος του δικτύου του Φαρμάκη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.