Καλύτερη απ' το «Έτερος Εγώ»: Η νέα ελληνική σειρά της Cosmote tv που θυμίζει Netflix

Καλύτερη απ’ το «Έτερος Εγώ»: Η νέα ελληνική σειρά της Cosmote tv που θυμίζει Netflix

Σε νέο ψυχολογικό θρίλερ ποντάρει η Cosmote TV.

Νέα σειρά έχει στα σκαριά η Cosmote TV, η οποία μετά την τεράστια επιτυχία του «Έτερος Εγώ» αποφάσισε να «παίξει» πολύ με νέες ελληνικές παραγωγές.

Έτσι, πέρα από τη συνέχεια της σειράς με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη «Έτερος Εγώ – Κάθαρσις», η συνδρομητική πλατφόρμα ενέκρινε την παραγωγή ενός νέου σήριαλ 8 επεισοδίων με τίτλο «42°C».

Σε σενάριο Σέργιου Κωνσταντινίδη, Κάλλιας Παπαδάκη και Ναταλύ Δούκα και σκηνοθεσία Γιώργου Παπαβασιλείου, το νέο αυτό ψυχολογικό θρίλερ έρχεται να δώσει αέρα…Netflix στην Cosmote TV, με τα γυρίσματα να έχουν ήδη ξεκινήσει στην Κέρκυρα και να αναμένεται να ολοκληρωθούν το φθινόπωρο. 

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά, η σειρά θα είναι διαθέσιμη μέσα στο 2021, μέχρι στιγμής όμως δεν έχει οριστεί η ημερομηνία της πρεμιέρας.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους Κατερίνα Λέχου, Χρήστο Λούλη, Έμιλυ Κολιανδρή, Ιβάν Σβιτάιλο, Αλέξανδρο Λογοθέτη, Theo Alexander και Μπέτυ Αποστόλου, ενώ θα συμετάσχουν και η Μαρία-Θαλασσινή Μποσταντζόγλου -κόρη των ηθοποιών Μποσταντζόγλου – Παπαδήμα-, η Ναταλία Swift και ο Κώστας Νικούλι.

Η ιστορία

Βρισκόμαστε στην Κέρκυρα, όπου η νεαρή Λένα επιστρέφει στον τόπο που πέθανε η μητέρα της, έξι χρόνια πριν. Κατά δραματική σύμπτωση (;) στο ίδιο σημείο που είχε βρεθεί η σορός της μαμάς της, εντοπίζεται vεκρή και η αδερφή της, με την ίδια να μπαίνει σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι αναζήτησης της αλήθειας.

Κάπου εκεί, συναντά και τον εφηβικό της έρωτα…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.