Παραίτηση - βόμβα Γιώργου Καπουτζίδη από σύμβουλος μυθοπλασίας του Mega

Έρχεται νέα σειρά δια χειρός Γιώργου Καπουτζίδη – Σε αυτό το κανάλι θα τη δούμε

Οι πρώτες πληροφορίες.

Λίγο πριν οι «Σέρρες» αρχίσουν να προβάλλονται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 -έχοντας κάνει πρώτα κάνει πρεμιέρα στη συνδρομητική πλατφόρμα ΑΝΤ1+-, ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει ήδη εξασφαλίσει τηλεοπτική στέγη για τη νέα σειρά που ετοιμάζει.

Όπως ο ίδιος αποκάλυψε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, στο νέο του σήριαλ δεν θα πρωταγωνιστήσει ο ίδιος, ενώ θα το δούμε κι αυτό μέσα από τη συνδρομητική πλατφόρμα του ΑΝΤ1.

«Θα γυρίσω κι άλλη σειρά για το ΑΝΤ1+, αλλά δεν θα παίξω εγώ. Δεν θέλω να παίζω, μ’ αρέσει πιο πολύ αυτή η ζωή, δεν βρίσκω ιδιαίτερη χαρά στο να παίζει και να με χειροκροτούν. Έχω πάρει πολλή αγάπη και πολλή εκτίμηση απ’ τον κ΄σομο, είμαι πολύ χορτασμένος. Έχω κάνει όλα τα πράγματα που ήθελα στην τηλεόραση, ίσως και περισσότερα. Δεν ξέρω αν οι Σέρρες θα παίξουν στην ελεύθερη τηλεόραση του ΑΝΤ1 και δεν είναι δικό μου θέμα. Δεν θα το αποφασίσω εγώ. Εγώ νομίζω ότι αν ο ΑΝΤ1+ θέλει να χτίσει το κοινό του πρέπει να κρατήσει εκεί τις σειρές που γυρίζει εκεί», είπε μεταξύ άλλων.

Σημειώνεται πως ο δημιουργός διατηρεί άψογες σχέσεις με τους ιθύνοντες του καναλιού του Αμαρουσίου, γεγονός που καθιστά σαφές πως η συνεργασία αυτή έχει όλες τις προϋποθέσεις να συνεχιστεί.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.