Τhe Crown | Η ημερομηνία της πρεμιέρας του νέου κύκλου και οι νέοι ηθοποιοί που «εισβάλλουν» στη σειρά

Τhe Crown | Η ημερομηνία της πρεμιέρας του νέου κύκλου και οι νέοι ηθοποιοί που «εισβάλλουν» στη σειρά

Όλα έτοιμα για τη συνέχεια της σειράς, ποιοι οι νέοι ηθοποιοί.

To Netflix παρουσίασε στο παγκόσμιο event «Tudum», το πρώτο teaser της 5ης σεζόν της σειράς «Τhe Crown», όπου εμφανίζεται για πρώτη φορά η πριγκίπισσα Νταϊάνα (Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι) και ο πρίγκιπας Κάρολος (Ντόμινικ Γουέστ). Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν ο νέος κύκλος της βραβευμένης σειράς θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Νοεμβρίου του 2022. Ήτοι, 2 μήνες και μία ημέρα δηλαδή, μετά τον θάνατο της… αληθινής βασίλισσας Ελισάβετ, στις 8 Σεπτεμβρίου.

Η σειρά, τα γυρίσματα της οποίας είχαν σταματήσει εις ένδειξη πένθους μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισσάβετ, θα ολοκληρωθεί οριστικά στην έκτη σεζόν και όχι νωρίτερα, ως αρχικά αναμενόταν. Ο δημιουργός Πιτερ Μόργκαν σκοπεύει να φτάσει την ιστορία της βασιλικής οικογένειας στις αρχές του 2000, αφού θεωρεί πως υπάρχουν ενδιαφέρουσες υποθέσεις που αξίζει να προβληθούν, αλλά «η έκτη σεζόν δεν θα μας φέρει πολύ κοντά στη σημερινή εποχή – απλώς θα μας επιτρέψει να καλύψουμε την ίδια περίοδο με μεγαλύτερη λεπτομέρεια», δήλωσε.

Ως γνωστόν, στη σειρά αλλάζουν οι ηθοποιοί ανά δύο σεζόν στους βασικούς ρόλους -καθώς αλλάζει και η ηλικία τους στη μικρή οθόνη-ήρθε η σειρά της Ιμέλντα Στόντονν να πάρει τα… σκήπτρα της βασίλισσας, μετά την Κλερ Φόι (σεζόν 1 και 2) και την Ολίβια Κόλμαν (σεζόν 3 και 4). Και οι δύο κέρδισαν Emmy για τις ερμηνείες τους. Τώρα, παραδίδουν τη «σκυτάλη» στη Στόντον (γνωστή και από το Harry Potter) για τις σεζόν 5 και 6, ενώ στο ρόλο της πριγκίπισσας Νταϊάνα θα βρίσκεται η Ελίζαμπετ Ντεμπίτσκι.

Παράλληλα, ο Τζόναθαν Πράις θα διαδεχθεί τον Ματ Σμιθ και τον Τόμπιας Μένζιες ως πρίγκιπας Φίλιππος ενώ η Λέσλι Μέινβιλ αναλαμβάνει το ρόλο της πριγκίπισσας Μαργαρίτας και ο Ντόμινικ Γουέστ τον Κάρολο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.