Σειρά του Netflix σε ελληνικό νησί

Σειρά του Netflix σε ελληνικό νησί

Στο επίκεντρο οι Κυκλάδες

Τα βλέμματα του παγκόσμιου ενδιαφέροντος αναμένεται να τραβήξει για μια ακόμα φορά η Πάρος, που τα τελευταία χρόνια, πέρα από τη διεθνή της προβολή από τουριστικά και ειδησεογραφικά Μέσα Ενημέρωσης, έχει γίνει και επίκεντρο του λεγόμενου Film Tourism, με κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές που επιλέγουν το κυκλαδίτικο νησί.

Αυτή τη φορά σειρά έχει μια νέα παραγωγή του Netflix στη streaming πλατφόρμα με τίτλο «One Day». Πρόκειται για μια σειρά αποτελούμενη από μερικά επεισόδια, τα οποία θα ανέβουν τους προσεχείς μήνες στην πλατφόρμα και τα γυρίσματα στο νησί ξεκίνησαν ήδη. Θα διαρκέσουν έως τις 4 Οκτωβρίου.

Η νέα αυτή σειρά βασίζεται σε ένα ομώνυμο βιβλίο, όσο και μια ταινία. Συγγραφέας του μυθιστορήματος που κυκλοφόρησε το 2009 και έγινε best seller είναι ο Ντέβιντ Νίκολς ενώ στην ταινία που βγήκε δύο χρόνια αργότερα στις κινηματογραφικές αίθουσες πρωταγωνίστησε η Αν Χάθαγουεϊ. Η ταινία σημείωσε μάλιστα τεράστια εισπρακτική επιτυχία, αφού έφερε πίσω περίπου 60 εκατομμύρια δολάρια στο box office, με την παραγωγή της να στοιχίζει μόλις 15 εκατομμύρια δολάρια.

Σειρά του Netflix σε ελληνικό νησί

Μάλιστα, η παραγωγή αναζητά πρόσωπα που επιθυμούν να συμμετέχουν ως βοηθητικοί ηθοποιοί επί αμοιβή και αρκετοί Παριανοί έσπευσαν! Οι παραγωγοί είχαν γεμίσει τους τοίχους του κοσμοπολίτικου νησιού με αφίσες που καλούσαν ντόπιους και τουρίστες να δηλώσουν συμμετοχή για τα γυρίσματα. Πρώτος σταθμός το ορεινό χωριό των Λευκών, που θεωρούνται ένα από τα πιο όμορφα χωριά των Κυκλάδων, ενώ αποτελούν και την πρώτη πρωτεύουσα της Πάρου.

Παλιότερα η Πάρος είχε φιλοξενήσει γυρίσματα από γερμανικό reality, αλλά και πολλά διαφημιστικά spotς και όπως είχαν δηλώσει παλιότερα παράγοντες της κινηματογραφικής βιομηχανίας ο κινηματογραφικός τουρισμός αποδεικνύεται ότι έχει σημαντικά οικονομικά οφέλη, τόσο βραχυπρόθεσμα, όσο διαρκεί το «γύρισμα», αλλά και μακροπρόθεσμα ανάλογα με την έκθεση που έχει η κάθε παραγωγή στα μέσα και σίγουρα αποτελεί μια από τις καλύτερες ενισχύσεις ενός τόπου εφόσον μεγαλώνει τη σεζόν του.


Πηγή φωτογραφιών: cyclades24.gr

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.